עזרה...

oOoMoRioOo

New member
עזרה...

אני לוקחת גלולות כבר שנה בערך ולאחרונה החלפתי סוג מסוג שהיה חזק יותר וגרם לשינויים בחזה... מאז שהחלפתי סוג נהיו לי בחזה סימני מתיחה כאלה והוא גם נהיה דיי נפול וזה ממש מתסכל יש לציין שאני בת 20.. מה אפשר לעשות? אם אני אחזור לסוג הקודם זה יסתדר??

mellow2

New member
אולי הסוג הקודם גרם לחזה לגדול והסוג השני

החזיר אותו לקדמותו בכל אופן סימני המתיחה שנוצרו לא נעלמים. זה בדומה לגוף שרזה ושמן והסימנים נותרו שם. שיזוף אגב משפר את המראה ומטשטש

oOoMoRioOo

New member
הסימני מתיחה

זה לא מה שמפריע לי.. אלא החזה שנהיה נפול אם אני אחזור לסוג הקודם זה ייעזור??

נסיכה73

New member
מה זאת אומרת החזה נהיה נפול?

בגלל גלולות???...לא נראה לי. או שרזית לאחרונה (כמו שמלוואוו אמרה אז נוצרים סימני מתיחה,בדומה לגוף שחוזר לעצמו אחרי לידה...) או ש..התבגרת בטרם עת?? בכל אופן..ליום יום חזיה טובה תייצב את העיניינים וגם פעילות גופנית לא מזיקה.תמיד מועיל. בשיטות ריפוי בעזרת לחיצות בגוף קיימת שיטה לפיה אם את מעסה את בסיס החזה זה מפעיל שם איזשהן אנרגיות חיוביות המשפיעות על מראה החזה.. ..בדוק מנוסה.זה לא קסם.זה משפיע. מומלץ לכולן. !אם נראה לך מאד קיצוני-היוועצי ברופא/ת נשים. לא מזיק :) בהצלחה

oOoMoRioOo

New member
כנסי

זה בגלל שהסוג הראשון של הגלולות הגדיל את החזה ואז כהחלפתי למינון קטן יותר החזה נהיה קטן יותר אבל השאלה שלי היא האם אני אחזור לסוג הראשון הוא שוב ייגדל ולא יהיו לי סימני מתיחה??

נסיכה73

New member
הסבירות שזה יקרה קלושה מאד.אלא אם כן

יקרה דבר יוצא דופן...אם היו גלולות ודאיות להגדלת חזה, הרי שהיו משווקים אותן להגדלת חזה במוצהר..יכול להיות שבזמן אמת כלשהו,בגלל תנאי גוף שנוצרו אצלך(הורמונליים...) הגלולות הללו השפיעו ככה בצורה יוצאת דופן..ולא בהכרח שכרגע הגוף שלך באותו מצב של אז. בכל מקרה של החלפת גלולות כדאי רצוי מומלץ ואחראי-להיוועץ ברופא/ת נשים שלך.ורצוי גם לשתף בשינויים הפיזיים הקוטביים הללו שבנוסף להיותם אולי לא נעימים לך אסטטית, מצביעים על שינוי פיזי כלשהו שדורש דיווח רפואי.. (חזה או לא...זה חלק מהגוף.והשינוי דורש דיווח לרופא הקבוע שלך)

שינויי גיל ההתבגרות

שלום לך יקרה, לצערי, הרבה פעמים מיחסים מיתוסים שונים לגלולות כגון "גלולות משמינות" או "גלולות גורמות לשיעור". צריך לזכור שזה מאוד אישי, וכל אחת מגיבה אחרת, אבל בעיקר שהגיל שבו מרבית הנשים מתחילות לקחת גלולות הוא בגיל ההתבגרות ואז הגוף עובר כל מיני שינויים בכל מקרה ולכן חשוב לזכור שלא תמיד ניתן ליייחס הכל לגלולות. בכל מקרה, כשיהיה לך זמן כסף וחשק, תשקלי אם זה באמת חשוב לך להתמודד עם הנושא ואז באמצעות קוסמטיקאית/ מאמן כושר/ פלסטיקאי תבדקי את האפשרויות העומדות בפנייך.... בעיקרון סימני מתיחה הם חלק מהעניין של הגיל והשינויים הפיזים בו, אפשר גם לקבל אותם באהבה. לעיתים שיזוף מטשטש אותם.

למעלה