עזרה ?

Blueberry1

New member
עזרה ?

שלום, דבר ראשון אני מקווה שהגעתי לפורום המתאים כי נראה לי משום מה שיש פורום יותר ספציפי לשאלה שלי, אבל אנסה :) מגיל 5 אני מתעסקת עם מחשב, אם בתור משחק וחקירה. לאט לאט הפך לתפקיד בצבא ועכשיו כמקצוע. הכל בגדר תמיכה, פירוק, התקנות וכו'... בכל אופן, אוטומטית החלטתי (בגיל 12 בערך) ללכת לתואר מדעי המחשב כי נראה לי הכי מתאים והכי הגיוני.. אם אני אוהבת מחשבים, אני צריכה ללמוד את זה! לא ? עם הזמן התחלתי להבין שאולי כל התואר הזה זה לאו דווקא הדבר שמתאים לי ושלא צריך להמשיך עם החלום מגיל קטן, אלא להיות ריאלי. תכנות זה דבר נחמד, אבל לא בטוחה אם בשבילי.. כמובן שהרגשתי אבודה כי מה עוד אני יכולה לעשות אם זה הדבר היחיד שמעניין אותי ?? ואז הבנתי שדווקא יש משהו.. התחביב שלי (גם קשור למחשבים) הוא התעסקות עם תוכנות עריכת תמונות ווידאו.. פוטושופ, פלאש.. כל אלו. אני יודעת במעורפל על לימודים בתחום הזה, וממש מעט על תחומי עיסוק. אשמח לסדר: 1. יש לימודי תואר ראשון בתחום ? 2. יש עבודות בהם אני רק מבצעת מה שמבקשים בתוכנות אלו או שאני אצטרך לעצב ולתכנן דברים לבד? 3. אולי שטחי, אבל מה שכר ממוצע לדבר כזה? אני אומנם אוהבת את זה, אבל שכר זה פרמטר די חשוב =/ תודה מראש !

למעלה