עזרה!

ספיר 24

New member
עזרה!

יש לי דלקת בשן שחוזרת שוב ושוב נימאס לי כבר מהאניטביוטיקה תוך חודשיים לקחת כבר 3 פעמים. כרגע התחלתי בגירגור מלח יש איזו המלצה נוספת שתוכל לעזור. יש מין גוש קטן ליד השן שאני מפוצצת כל הזמן ודואגת להוציא את המוגלה.

yigalby

New member
עששת

גירגור מי רוzמרין או מרווה או קמומיל או זעתר או מליסה או לעיסת עלי מרווה ועלי טיון יכולים מאוד לעזור. חיזוק מערכת החיסון ע"י שתיית תה צמחים ויטמין סי טבעי והרבה שום (בתה סלט וכו') יכולים לעזור. שמח להצטרף לפורום יגאל

../images/Emo140.gifשמחה שהצטרפת

אתה מוזמן להשאר בחום

עוז46

New member
לאמיצים שביננו

שן שום, לחצות בנשיכה ולהניח את חצי השן שום בין השפה לשן., הו הו הו זה שורף רצח. להתאפק קצת ומתחילים להירגע. להשאיר לא יותר משעתיים( עלול לגרום לכוויה) ולבדוק מה נשמע. עובד מצויין. אבל לאחר ירידת הדלקת רצוי לבדוק אם זה באמת עששת או גוף זר שנתקע בלי להרגיש. כמו כן בבתי טבע ישנם מי פה מצמחים שעוזרים מאוד בתנאי אחד! שלפחות פעם ביום ציחצוח שינים כהילכתו- לפחות 3-4 דקות ובין השיניים וכו'וכו'.כדאי מאד וכלכלי מאד. כי שינים יכול להיות משכנתה. ושיהיה לנו בוקר נפלא

ספיר 24

New member
ידוע ששום הוא כמו אנטיביוטיקה מהטבע

אבל אני שונאת שום ועוד לשים ככה יאק. האמת ביגלל הכאב שיש עקב הדלקת שווה ליסבול את הגועל.

0 אור 0

New member
אני ניסיתי את זה פעם

וחטפתי כויה נוראית בחניכיים, שגם התקלפו לי, גם סבלתי, וגם התביישתי ללכת לרופא שיניים לטפל, כי איך אני אסביר לו שעשיתי שטויות כמו לשים שום ישר על החניכיים המסכנים שלי. ולגבי מי פה מצמחים - יש גם מוכנים ויש גם אצל הרבליסטים , לפעמים טובים יותר.

למעלה