עזרה!

craving brian

New member
עזרה!

מישהי יכולה לפרסם/למצוא בשבילי את התמונות שנמצאות על ה layout ששמתי בקובץ?? פליז...????

craving brian

New member
תודה!

ויש לי שאלה אלייך.. אם נכנסתי עכשיו ל-4 יחידות המתמטיקה (
) אני יוכל להשלים ל-5 בעתיד? כאילו- אחרי התיכון?

howiefan

New member
אני חושבת שכן

השאלה היא כזו: מה את רוצה ללמוד באוניברסיטה / מכללה , ולמה שלא תעשי 5 עכשיו במקום 4? ואני חושבת שתוכלי להשלים ל - 5 במכינה אחרי שתשתחררי מהצבא, למרות שאני לא מבינה למה לך, אם המקצוע שתרצי ללמוד לא יהיה קשור למתמטיקה. כמובן שאת כל זה תצטרכי לברר אחרי שתשחררי מהצבא שיגיע זמנך.

craving brian

New member
אין סיכוי שעכשיו אני עושה 5

כי זה גם קשה וגם לפי הציון שלי אני צריכה להיות ב-4... ואם אני ארצה ללכת לתחום הרפואה, אז אני צריכה 5 יחידות, נכון?

howiefan

New member
אם את רוצה ללכת

לרפואה את צריכה 5 יחידות בכל המקצועות, כולל אנגלית וכו´. בנוסף את צריכה ממוצע של 10.3 (חברה שלי לומדת שנה 4 רפואה), ולהיות מוכנה לקריעת תחת היסטרית. את צריכה ציוני בגרות לא טובים אלא מעולים! זה יפה שאת עושה 4 יח´ עכשיו אבל כדאי שתחכי להשלים ל - 5 יח´ במכינה אחרי הצבא. מי יודע, אולי אז תתחרטי ותרצי ללכת למקצוע אחר או לא. בכל אופן, שתדעי שזה מאוד מאוד קשה, אין חיים במשך 7 שנים! +שנה סטאז´ (בן דוד שלי לומד בחו"ל, שנה חמישית). צריך המון תחת, השקעה, שעות של לימודים וויתור טוטאלי על בילויים. מה אני אגיד לך שיהיה לך רק בהצלחה!

למעלה