עזרה

עזרה

שלום לאנשי ונשות הפורום התחלתי ללמוד השנה לדיפלומה של הנדסאי אלק' אבל התחילו בי ספקות-לא יודע אם זה מה שאני באמת רוצה חבר שלי אמר לי שעדיף לעשות תואר ראשון שזה הרבה יותר נחשב כמובן לעומת תואר הנדסאי מה שגם יש עבודות שדורשות תואר הנדסאי אבל ניתן לעבוד בהן גם בלי התואר(תיקון פלאפונים למשל הוא גם עבד בבד"ס במוטורולה עבודה שדורשת תואר הנדסאי אבל היה לו ניסיון בRF מהצבא-עשה קורס בטכני וקיבלו אותו) אני בהתלבטות האם ללכת ללמוד לתואר ראשון או להשאר בתחום שאני לומד בו? האם כדאי לי ללכת להכוונה מיקצועית? בתודה מראש לכולם

MyTaoWay

New member
אממ..

אם אתה אוהב את הלימודים שלך, הם מעניינים אותך, אז תמשיך... השאלה היא למה אתה נרשמת ללימודים האלו ולומד? ולמה אתה מקשיב לאנשים אחרים? זאת אומרת אם נרשמת , אתה לומד עכשיו אז למה אתה מקשיב לעיצות של אחרים? -(עיצה של לעזוב לימודים ולהתחיל תואר)

זה לא שאני מקשיב לאחרים ועושה כדברם

בתכלס הייתי נעול על משהו אחד ולא בדקתי עוד אופציות תואר ראושון כמובן נחשב יותר באלק' התחום שעניין אותי תיקון מכשירים לכן עשיתי קורס של טכנאי מוצרי אלק' ביתיים(טלוויזיות דויודי וכד') מה שאני הולך ללמוד עכשיו אני לא יודע אם אני מש רוצה להתעסק איתו

למעלה