עזרה

אולי היא כועסת עליך על דברים אחרים

וזה מתבטא ככה? אולי מבחינתה החלוקה ביניכם בכלל לא שוויונית והיא מרגישה שרוב הנטל עליה? לא ציינת אם היא עובדת, אבל אם כן, חשבת פעם שאולי להחזיק בשתי משרות (עבודה ואמא) זה משהו שגוזל הרבה כוחות, גם פיזיים וגם נפשיים? אולי היא לא מרגישה שאתה באמת שותף מלא? אולי היא פשוט מותשת וסקס זה הדבר האחרון שיש לה בראש, אחרי ימים ארוכים של עבודה וריצות, והמראה שלך הוא רק הקש ששובר את גב הגמל? ניסית פעם לשאול? (ואני מתכוונת לשאול לא כמו שהגברים בד"כ שואלים, שזה מתקפה חזיתית וירי בכל הכלים, אלא לשאלה מתוך נכונות לקבל תשובה אמיתית וכנה, נעימה או לא נעימה ככל שתהיה) כמה פעמים ניסית לראות איפה אתה יכול להקל עליה? מי קם בבוקר לילדים? מי מארגן אותם? אולי פעם בשבוע אתה יכול לקום מוקדם ולתת לה לישון עד יותר מאוחר? דברים קטנים כאלה עושים לנו, הנשים, הרבה. אני חושבת שאם אתה באמת נחוש בדעתך לשקם את הקשר הזה, אתם זקוקים בדחיפות לייעוץ זוגי, מקום שבו תוכלו שניכם לפתוח את הלב ולהקשיב האחד לשני באמת, בלי מחסומים ומתוך רצון כן לבנות מחדש קשר זוגי מעצים בונה ואוהב.

הילהל

New member
האם יש לה זמן להיות פשוט אישה?

אתה מתאר מישהי שהיא עובדת ואמא ובעלת בית ורעייה מתי יש לה זמן להיות סתם היא? פשוט אישה לעצמה? אני יודעת שעבורי, כשלא מאפשרים לי מרווח נשימה להיות אני עצמי, התחושה של נשיות וסקסיות פשוט פבורחת ממני ואני מאבדת עניין אני שוכחת להתחבר לחלק שבי שהוא אותה אישה עם מיניות שהכירה את בעלי לפני אי אלו שנות אור האם מתאפשר לזוגתך לעשות דברים למען עצמה? כל אחת ומה שנכון לה - יש מי שביקור במספרה עושה לה את זה, יש מי שאוהבת ספא, יש מי שרוצה ללכת לקורס מעניין בערב ויש מי שתצא להליכה עם חברה העיקר שזה יהיה משהו שעושים בלי הבעל והילדים, למען עצמנו, למען הנפש, כדי להתחבר בחזרה לאישה שאני - בלי כל התוספות

בלי אמא

New member
אשתך...

א. יתכן וצוברת כעס רב עלייך או מתסכלת מחייה שלה ומחוסר השגיה או מחוסר שיתוף פעולה או נאמנות שלך אליה במישור הפנימי (לאו דווקא חיצוני) ב. יתכן ואינה מרגישה מושכת בעצמה,ערך עצמי ירוד. וכשאישה מרגישה כך היא נמנעת מלקיים יחסים לפעמים ג. יתכן ולוקחת טיפול הורמונלי או גלולות או שעוברת משבר גיל הארבעים שגורם לשינוי הורמונלי והורס את החשק המיני ד. אולי כל התשובות נכונות. טיפ קטן, פחות לרדוף אחריה, תהיה אדיש והיא תתחיל לחפש אותך ... ככה זה עובד! מנסיוני האישי, אחרי שהרגשתי בדיוק כמו אישתך במשך חודשים... א.החלטנו(אני ובעלי) לרדת מהגלולות ולעבור להתקן ללא הורמונים - זה עשה נפלאות ומאז אני רודפת אחריו ולא הוא אחריי בלילות :) ב. התרחקנו מאנשים שגרמו לנו לריב, דיברנו על המשקעים והשכחתי כעסים עליו וחזרתי בכך לאהוב ולרצות אותו ג. אני מנסה לטפל בעצמי יותר ובמראה החיצוני שלי, כדי להרגיש יותר מושכת וזה מגביר את החשק... ד. מאז שהוא מקבל אהבה כל הזמן הוא כבר נהיה אדיש ועושה טובה שהוא משתף פעולה, זה משגע אותי וגורם לי לרדוף אחריו אפילו עוד יותר... טיפ אחרון- אני לא יודעת אם אתם שומרים מסורת, אבל גם אם אתם לא שומרים, נסו לשמור 7 ימים ללא מגע אחרי המחזור, כלומר כשבועיים ללא מגע ביניכם... אצלנו אחרי ניתוק של שבועיים וביקור במקווה עולים ניצוצות בבית. מקווה שעזרתי עדכן אותי איך הולך! כל הכבוד שאתה שומר נאמנות למשפחה, ולאשתך למרות הכל.

למעלה