עזרה..

עזרה..

דבר שקורה לי מדי פעם אני מעביר שירים ואחרי כמה זמן אני פתאום לא יכול להעביר, רשום שגיאה ש"לא ניתן להעביר את הקובץ.." מאמין שאתם יודעים במה מדובר. תודה לעוזרים

מושו 21

New member
...........

"לא ניתן להעביר את הקובץ ... " המשך המשפט יעזור - מה המשך ההודעה ? יכול לנבוע מכמה גורמים - או שהקובץ שאתה מנסה להעתיק נמצא בשימוש (אם השיר מתנגן לדוגמא) ואתה מנסה לבצע העברה שלו (ע"י גזור-הדבק). אופציה שניה זה שנגמר המקום בנגן וצריך לפנות מקום ע"י מחיקת קבצים אחרים. כמו שנאמר - חברה+דגם+פירוט יותר על הודעת השגיאה ומתי מופיעה יעזור.

לא כ"כ יודע את הדגם של הנגן שלי

הוא מהישנים יחסית [האלו שנראים כמו דיסק און קי] ולפי בדיקה נשארו 345 מגה פנויים.

מה שרשום בדיוק:

error copying file or folder "אין אפשרות ליצור את הספריה או את הקובץ" ואז שם הקובץ. זה עושה לי על כל השירים שניסיתי להעביר, ובנתיים ניסיתי הרבה [והם לא מופעלים במדיה פלייר בזמן ההעברה]

מושו 21

New member
תבצע

גיבוי של כל הקבצים שעל הנגן ואתחול שלו המחשב שלי-->לחצן ימני על כונן הנגן-->אתחול-->אתחל ותחזיר חזרה את הקבצים בצע התחלה מחדש למחשב (RESTART) נסה שוב להעתיק קבצים אל הנגן ותעדכן אם עדיין לאחר האתחול עושה בעיות.

מושו 21

New member
..............

אם זה קורה גם העתקה ולא רק בהעברת קבצים - כנראה שהבעיה היא בזכרון הנגן .. לי לא עולה סיבה אחרת לשגיאה

ברבור22

New member
מה הפורמט של השיר המדובר?

יש סיכוי שכיון שהנגן שלך לא תומך בפורמט המדובר הוא לא מצליח להעתיק אותו... תנסה להמיר אותו ואחרי זה להעביר.

למעלה