עזרה...

gogold

New member
עזרה...

שלום, יש לי תואר ראשון בפסיכולוגיה עם ממוצע גבוה ועשיתי גם את בחינת המתאם לתואר שני. אני בהתלבטות קשה ביותר לגבי המשך דרכי ומרגישה שיש דיסאינפורמציה גדולה מאוד באקדמיה, לכן איני יודעת מהם כל האפשרויות שלי. יש נושאים רבים שמעניינים אותי, ואני לא יודעת מה משתלב עם פסיכולוגיה וכיצד. באוניברסיטאות אני מקבלת תשובות ע"פ סבלנותה של הפקידה. האם יש גוף שיכול לתת הכוונה באמת מקצועית ויסודית?? תודה.

הכוונה מקצועית

הי, תוכלי לספר לנו מה ההתלבטויות שלך לגבי המשך דרכך? האם מדובר רק על המשך לימודים אקדמיים או גם על מציאת עבודה בתחום? אשמח להמשיך ולסייע. בברכה, אילת לבנון

תכניות להמשך

אני מדברת על שילוב בין לימודים לתעסוקה. כמובן שארצה ללמוד תחום שאוכל למצוא בו עבודה ולפתח קריירה לחיים. מאז שהייתי ילדה כל הסביבה שלי היתה בטוחה שאלך להיות פסיכולוגית "כשאהיה גדולה" ולשם כיוונתי את עצמי (קלינית) עד השנה האחרונה. השנה התחלתי להתבלבל.... אני נמשכת מאוד למדעי המח ולמחקר על הפרעות נפש מצד אחד... מצד שני אני חושבת שאני אגשים את עצמי יותר בתחום הטיפול. חוץ מזה יש לי כושר ניהול יוצא מן הכלל ולכן חשבתי לשלב גם את זה... אפילו חשבתי על משפטים יחד עם פסיכולוגיה.. זה רק על קצה המזלג וכפי שאת רואה אני מוצפת בהמון רעיונות בלי לדעת מה באמת מציאותי או אטרקטיבי. תודה.

gogold

New member
אני כתבתי את ההודעה האחרונה

בטעות על שם המשתמש האחרון שהיה על המחשב.

כל מיני כוונים..

הי, ההתלבטות המרכזית שלך היא האם להתמקד במחקר או האם בטיפול באנשים? ממה נובע הבלבול שלך? האם את לא יודעת מה את רוצה? האם את לא יודעת למה את מתאימה? האם את מפחדת לטעות? נסי לברר עם עצמך, מה קרה שהתחלת להתבלבל ומה יכול לעשות לך סדר? האם את זקוקה למידע ואם כן, לאיזה מידע? אם ברצונך לקבל הכוונה לגבי התאמה שלך לתחום כזה או אחר, מכוני הכוונה מקצועית יכולים בהחלט לסייע לך. אם את בסה"כ מכירה את עצמך- את יכולותיך, את נטיות ליבך וברצונך לברר עם עצמך, מה את רוצה, מה מפריע לך לקבל החלטה ועוד.. אימון אישי יכול לסייע. בברכה, אילת לבנון

למעלה