עזרה

Dragonaut

New member
להיפך,

אני אומר שההגדרה שלך לטריטוריה וההגדרה שלהם לטריטוריה לא חופפות. משמע, אולי בשבילך הסמטא לא שייכת לכלב, בגלל שהעיריה אמרה שזה שטח ציבורי, אבל הכלבים לא בדיוק מקשיבים לעיריה. בדיוק כמו שאם ינדוד כלב זר לתוך הבית שלך, תגרש אותו, כך יקרה אם תגיע לסמטא עליה תפס כלב כלשהו בעלות.

shanyz1

New member
הילד לא עשה כלום , אבל גם הכלב לא אשם !!!

ההורים של הילד הם אשמים בכך שהם נתנו לכלב שיכול להיות מסוכן להסתובב עם הבן שלהם בן ה-5. האמסטף הוא חיה , וחיה זה דבר שנושך , ככה זה הטבע . זה אינסטינגט ! [או איך שלא כותבים את זה..] אתה לא יכול להאשים את הכלב בזה שהוא מתנהג כמו כלב , !

Dragonaut

New member
מה הוא עשה?

א. ההורים המטומטמים שלו השאירו אותו לבד בחברת כלב החזק ממנו פיזית, ב. מספיק שהוא התגרה בכלב בקטנה בשביל להצדיק תקיפה. כבני אדם- לא לכל הכלבים יש את אותו פרופיל פסיכולוגי, ויש כלבים עם פתיל קצר [וזה אם נתעלם מצורת הגידול, שיכולה הייתה להיות כל כך קלוקלת שהיא הגורם לסטרס, ובכך גם הגורם הישיר לנשיכת הילד]. נניח והנחת ילד קטן בחברת פקינז, הילד משך לו בזנב, ננשך. תמית את הכלב? מדובר באותה סיטואציה בדיוק, רק עם כלב יותר חזק פיזית, הורים טיפשים, וכנראה גם צורת גידול לא מבוקרת ולא חכמה. אתה מדבר מתוך בורות, וזה מוציא אותך באור שלילי.

Dragonaut

New member
כן,

הרי בכל סיפורי הנשיכות למיניהם, מדובר בכלבים שגודלו למופת ע"י מאמנים ומגדלים מקצועיים, וילדים טובים שידעו בדיוק איפה לגעת ואיפה לא, מה כואב ומה לא. לא יאומן שמדובר בערס טיפש שלקח אמסטף 'כי זה כלב מכסח', בלי שום ידע בגידול, הכניס אותו לסטרס ושלח אותו לידי ערס-ג'וניור שימשוך לו בזנב ויקפל לו את האוזניים. אבל כן, ננשכתי ע"י חיות שלא היית מדמיין שקיימות בישראל, ולא קראתי להרוג אותן. אני יודע שזו תגובה טבעית לסיטואציה מסוימת; במידה ולא עשיתי לבע"ח שום דבר, כנראה מדובר בעניין טריטוריאלי או בסטרס מתמשך. אם זו נשיכה שהגיעה לאחר מגע או תנועה פתאומית, אדע שזה באשמתי ואקבל את הטיפול הרפואי שלי בשקט. לא יצא מצב בו אמסטף/רוטווילר יוריד לי חצי פרצוף, בגלל שאני יודע שרוב הכלבים מהגזעים הללו המגודלים בארץ- מגודלים ע"י חובבנים, ולכן לא אחבק אותם/אעשה להם נעימי בגב. כמו שאמרת- אי ידיעה אינה פוטרת מעונש, כך גם בורות בהתנהגות בע"ח אינה פוטרת מנשיכה.

אני חושב שהוא מתכוון למשהו אחר

כלבי האמסטף וחבריהם באמת נוטים ליותר טרטוריאליות והם מטבעם יותר תוקפנים . אני חושב שהכוונה שלו היא שכמו שזה לא יהיה בסדר לגדל בבית אריה או טיגריס , חיה שנוטה לתוקפנות (הגזע הזה פותח למען קרבות כלבים נדמה לי) לא צריכה להיות בסביבה עירונית\מלאת אדם. אני נגד המתו של כלב . אבל אני יכול להבין על מה הוא מדבר כאשר הוא טוען שהכלבים האלה לא צרכים לחיות בין אנשים.

Shira Esther

New member
עד כאן.

את אייכמן לא רצחו- את אייכמן הרגו, ואני עומדת על כך. אייכמן היה פושע מתועב ואיום, ואני בשום פנים ואופן לא אסכים לניצול פופוליסטי והשוואה של הריגת אייכמן לעומת כלב שנושך בני אדם, או כל השוואה מקוממת אחרת.

מה? אין חופש הביטוי?

מעכשיו יש צנזורה? תעמדי על זה כמה שאת רוצה זאת הדעה שלי, סליחה באמת

שזלונג

New member
אם תצליחי למצוא לה בית זה יהיה נפלא, אבל

לצערי איני יכול לעזור. יש לה סיכוי כיוון שמדובר בגורה. בכל מקרה, אם לא תצליחי, השיבי אותה למוסד כמו "צער בעלי חיים". וכן, כנראה שירדימו אותה שם, אבל כשמה כן היא "המתת חסד". אין פה טיפשות של וטרינרים, כי אם צעד נכון במציאות האיומה של חיות המחמד המשוטטות. חיה שנמצאת בצער בעלי חיים, ואין סיכוי שיימצא לה בית, תבלה את שארית חייה במכלאה, בסבל. ההמתה תחסוך ממנה סבל, ותפנה מקום לחיות אחרות שיש סיכוי להצילן. איני שמח ממצב זה, אך חייבים להכיר במציאות. הפתרון הטוב ביותר, הוא עיקור וסירוס של חיות מחמד. מי שלא עושה את זה, גורם ללידה של בעלי חיים נוספים שרוב הסיכויים שיגמרו מתים בהמתת חסד, או בדריסה.

Lady In Blues

New member
לא לצב"ח תל אביב!!!!

הם ממתים בעלי חיים בריאים בהחלט, שזה רצח לכל דבר.

c i n n a m o n

New member
הייתי שם..

הייתי מתנדבת פעם פעמיים בשבוע במקום הזה שנקרא צער בע"ח ב"ש. הייתי מוציאה כלבים לטיול ומנסה למצוא להם בית. אני יודעת שיש כל מיני דעות לגבי מה עדיף ומה כדאי ומה נחשב יותר סבל לבע"ח ומה פחות. אני אגיד לך רק דבר אחד, אני הייתי שם ואני ראיתי במו עיני כמה כל כלב וכלב (או חתול) רוצה לחיות, ולא משנה עד כמה התנאים שלו זוועתיים (והם באמת זוועתיים). לא משנה שמרעיבים אותם, שהם מתים מחום ומתים מקור ונאלצים להיות בחרא של עצמם כל היום (ולא זה לא מטבעם לחרבן באותו המקום איפה שהם אוכלים וישנים), ורואים במו עינהם איך מרדימים כלבים אחרים או מתים איתם בכלוב. כל מה שהם רוצים זה לצאת משם ולחיות, גם אם לחיות משמעו לחיות עוד חודש ואז להידרס. אתה לא יכול להבין, ואני לא יכולה להבין זאת וכן זה כואב ועצוב לשמוע, אבל בסופו של דבר זה החיים שלהם והם רוצים לחיות וזה כל מה שצריך לדעת.

למעלה