עזרה

עזרה

אני מקווה שאני בפורום הנכון אני סובל מהזעה באצבעות כפות הרגליים....ממש אבל ברמה שהגרב נהיית רטובה שם טלק אבל לא עוזר כל כך אני גם מקפיד על צחצוח הרגליים כל מקלחת הבעיה שמתוקף עבודתי אני מבלה המון המון שעות עם נעליים יש פתרון?

harduf9

New member
מתי התחילה הבעיה ?

חדשה ? תמיד הייתה קיימת ? כל יום ? מדי פעם ? כל הזמן ? רק בעבודה ? בעקבות מה מחמיר ? מה משפר ? ועוד. ענה על השאלות ואלי יהיה לי כיוון. בריאות שלמה גיא הרדוף

פתרונות יש- רפואה משלימה

אני ממליצה לשלב דיקור עם צמחי מרפא או עם שינוי תזונתי. עוד אני ממליצה מאד להמנע בכל מחיר מהניתוח הנוראי ההוא, שכן אז הזיעה יוצאת ממקומות אחרים בגוף, כאלו שהרבה יותר קשה להתמודד איתם.

קצת מאוחר אבל...

ישנם 4 אלמנטים שהרפלקסולוג בודק על כף הרגל (אני לא אפרט יותר מידי, אם זה מעניין אותך תשאל בפורום רפלקסולוגיה,שם ארחיב) אחד מהם הוא המים, והא מקבל את תכונות המים כמו קרירות לחות אן רטיבות וכו... אצלך האלמנט הזה יושב על איזור הראש (איזור הראש מעוצבב באצבעות הרגליים) מה ניתן ללמוד מכך? האים אתה חושב הרבה על הרגשות שלך? האים הסביבה שלך דורשת ממך להתחשב כל הזמן? זה יכול לבוא מכיוון אחר, האים ישנן חרדות? האים ישנם פחדים שלא מרפים? קולות בראש? הייתי שואלת אותך אם יש לך בעיה כל שהיא במערכת הנשימה והראות, או תחושת חנק קלה מידי פעם אים ישנה בעיית נוזלים בראש כמו עודף ריר או רוק, כמו נוזלים באזניים ודמעות שיוצאות מידי פעם ללא סיבה הנראת הגיונית או מכל גירוי קטן כמו אור חזק, אני חושבת שברפלקסולוגיה ניתן לטפל בבעיה, לתשומת הלב, אם אתה סובל מכך זמן רב הטיפולים עשויים להמשך זמן רב יותר (תמיד כדאי לפנות למטפל כשהבעיה עדיין צעירה) אשמח לפרט יותר אם זה מעניין. רפואה שלימה.

למעלה