עזרה

ArcanumS Pen

New member
עזרה

שלום, לאחרונה התעורר בי החשק להתנסות במחול. אני מעוניין מסגרת חופשית למדי (כמו חוג), ולא להקה או לימוד סימסטריאלי. מכיוון שאני זר לחלוטין לעולם הזה, אני לא יודע מה בדיוק אני מחפש, איך קוראים לו או היכן ניתן למצוא אותו. אני מחפש סגנון/חוג אנרגטי וחופשי (מבחינה צורנית). אין לי מושג מה הוא בדיוק מחול מודרני והאם זה מה שאני מחפש (עקבתי אחר כל מיני קישורים מהפורום ומצאתי הגדרות לא ברורות על רמת החיבור לקרקע, שורשים אפריקאיים או שבירת תנועות מוסכמות. זה לא אומר לי יותר מידי), וניתקלתי בכל מיני סרטונים שכולם נכנסו תחת המטרייה הצפופה של מחול מודרני. חיפשתי ביוטיוב דוגמאות לדברים שמצאו חן בעיני, והנה דוגמא לאחד: http://www.youtube.com/watch?v=cAmKkzigSaM אני אשמח במיוחד לקבל מידע בנוגע לשיעורים פתוחים באזור המרכז, ובתי סטודיו מומלצים.

בתל אביב

יש את סטודיו B ומחולה. וכן את ביכורי העתים. מקומות מאוד טובים שמלמדים גם מודרני וסגנונות נוספים.

ArcanumS Pen

New member
תודה

קראתי באתר של ביכורי העתים שההרשמה שם היא לפי סמסטרים, מה שקצת בעייתי עבורי. אני אבדוק את שני האחרים...

Amitush222

New member
נראה לי שאתה מאוד בכיוון של ההיפ הופ...

קצב, אנרגיה.. סטודיו בי בת"א הוא מקום שמקנה מסגרת חופשית עם שיעורים פתוחים... ממליצה לך לנסות שם פרו [הכנה] להיפ הופ עם אריאל מקובר.. או להתנסות בעוד שיעורים שם- זה יכול לעזור לך להחליט. חג שמח

ArcanumS Pen

New member
היפ הופ?

לא חשבתי על זה, אולי בגלל שחשבתי יותר על מוזיקה אלקטרונית, אבל זה בהחלט שווה ניסיון. ראיתי שבנוסף להיפ הופ ישנם גם שיעורי פאנק וג'אז. מבחינה מוזיקלית אני יודע יודע מהו כל ז'אנר, אבל קשה לי לחשוב על מישהו רוקד לצלילי ג'ון קולטריין או לואי ארמסטרונג
נראה לי שאני פשוט לא מפרש את המושגים האלו נכונה. תוכלו לומר לי בבקשה מה המשמעות/הבדל בין הז'אנרים הללו? ד"א, ראיתי ברשימת השיעורים של סטודיו B שישנם שיעורי אינטרו ומתחילים לחוד. אם אני חסר רקע לחלוטין יש לי מה לחפש בשיעור למתחילים, או שאני חייב ללכת לשיעור אינטרו? תודה

Amitush222

New member
הממ.

נסה את שיעורי אינטרו, אם קל לך מאוד- תפנה למתחילים.. בד"כ אינטרו מיועד לאנשים חסרי רקע לחלוטין... ורמת מתחילים מאוד תלויה במורה- היא לפעמים יכולה להיחשב לדי קשה. אממ, פאנק
היפ הופ שהוא יותר סטייל MTV. אני לא כל כך אוהבת את הסגנון הזה.. אבל זה מאוד אישי. ג'אז- ג'אז זה לא באמת לרקוד לצלילי לואי ארמסטרונג:p המוזיקה משתנה ממורה למורה- יכולה לנוע מאמטיוי לכל דבר אחר שרחוק מזה... מאוד תלוי במורה. העיקרון של הסגנון עצמו הוא בעצם טכניקה בשילוב עם קורדינציה ושואו. טכניקה- נלמדת בבסיסה בבלט הקלאסי. קורדינציה- הפרדות בגוף, נלמדות בעיקרן בהיפ הופ ובעוד סגנונות שמקורם באפריקה. הרבה שואו בד"כ... זהו ג'אז- המחול.. לא לואי ארמסטרונג:)

ArcanumS Pen

New member
רגע....

אז היפ הופ זה לא היפ הופ של MTV? זה כבר מתחיל להשמע מעודד יותר... טוב, הגיע הזמן שאני פשוט אלך לשיעורי ניסיון, ראיתי שיש כמה השבוע. לפחות יצא משהו משעשע מהקטע של הג'אז

ליאור140

New member
אתה יכול לנסות גם בדאנסיטי בהרצליה

אתה יכול למצוא שם גם היפהופ גם סטריט וגם סוגי ג'אז שונים בכל מיני רמות אם אתה רוצה את האתר: www.dance-city.co.il

ArcanumS Pen

New member
זה קצת צפונה מדי עבורי

אבל אולי זה שווה ניסיון. תודה על ההצעה בכל מקרה.

moruush

New member
../images/Emo90.gif../images/Emo45.gifזה בהחלט שווה ניסיון!

[רקדתי שם בקיץ
]

Amitush222

New member
אני חושבת->

שיהיה לו קצת קשה מדי שם.. זה אולי מקום סבבה אבל תזכרו שהוא רק מתחיל ואין לו רקע.. והם גם לא ממש סטודיו פתוח יש להם את האנשים שלהם..

danidani4

New member
אני לומדת

הי שמי דני ואני לומדת בסטודיו שנקרא play והוא נמצא במרכז ת"א יש שעורי מחול עכשווי גם למתחילים והרבה יותר כיף שם מסטודיו בי (לדעתי..) וגם יש שעורי קונטקט (אם אתה יודע מה זה) ושעורי אימפרוביזציה שזה הכי כיף... יש להם מערכת שעות באתרplay4dance.com

למעלה