עזרה!

jeblesh

New member
יש דבר נחמד שקוראים לו

פייר וול ושמה אתה יכול להגדיר למי המחשב שלך עונה ולמי לא תתקין פייר וול ותגדיר ככה שכול מה שנישלח מאותו הIP איהיה על איגנור וזהו ניגמר הסיפור הו יכול ליצעוק כמה שהו רוצה...

זוהר פ

New member
אפשר להתלונן אצל אינטרנט זהב

תשלח פירוט של הIP והתאריך/זמן ותכתוב מה שהוא עושה. [email protected] הוא לקוח שלהם ואפשר לקוות שהם יטפלו בעניין. גם כדאי לבדוק שאין טרויינים וכאלו שהוא מוצא את המחשב שלך בעזרתם.

אין מה להתלונן אלא אם כן תאיים...

אם תפנה סתם כך לabuse של אינטרנט זהב הם לא יעשו כלום עם התלונה שלך. אם תאיים עליהם בתביעה או בפנייה למשטרה הם יתזזו כמו טירוני צנחנים ביום השלישי לטירונות...

uzi2

Active member
כמה שזה ישמע לך מוזר, אבל...

הדבר הכי יעיל, זה להתעלם. מנסיון, לאנשים האלה נמאס אחרי איזה זמן (אם הם לא מקבלים תגובות מרוגזות), ואז הם נוטשים אותך לטובת נסיון להוציא מישהו אחר מדעתו. חשוב להתעלם לחלוטין, או לפחות כלפיו להתעלם לחלוטין. לפי ה- nslookup מדובר במספר של dial-up של אינטרנט זהב, ומספרים כאלו, אינם מוקצים באופן קבוע לאותו חשבון. לכן, באם הוא התנתק למשך זמן מה מהאינטרנט, קרוב לוודאי שמספר ה-IP הB"ל כבר הוקצה למישהו אחר, ולו יהיה מספר IP אחר.

Che Guvera

New member
cleint IP addres משתנה כל כניסה

לאינטרנט,אלא אם כן מדובר בפס הרחב(אני חושב כך)שהכתובת אי פי לא משתנה תקנו אותי אם אני טועה.

זוהר פ

New member
לכן צריך לציין את הזמן המדוייק

אני בטוח שיש להם תיעוד של כל IP ואיזה מנוי קיבל מה ומתי

uzi2

Active member
יש להם תיעוד, אבל אני בספק אם הם

יש להם תעוד, אבל אני בספק אם הם יטפלו בזה. לא ברור שיש כאן מצב של הפרת חוזה. מצד שני, לא מזיק לנסות.

כעקרון הוא ילד קטן....

שיודע עלי קצת יותר מדי פרטים... כמו איפה אני גר איפה למדתי מי החברים שלי... הוא נראה לי סתם איזה ליימר משועמם שמקלל כל היום באיסיקיו.... אני לא אתייחס!

למעלה