עזרה?

daughter L93

New member
עזרה?

יש לי sansa E280. יש לי 3 שאלות 1. יש אפשרות לשים מילים לשירים באמפי4 הזה? 2. איך שמים תמונה לעטיפת האלבום?שמתי בתיקייה של זה וזה לא מופיע באמפי. מה גם ששמתי בתיקייה שירים של האלבום ובאמפי עצמו לא מופיעים כל השירים והם מבולגנים. מה עושים? 3. האותיות בעברית שם הפוכות..מה לעשות?... תודה לעונים

יאיר B

New member
ניסיון:

1. הנגן הזה לא תומך בקבצי ליריקס (מה גם שמסובך להשיג כאלה ברשת). 2. תמונות לאלבום נכנסות לנגן כאשר מעבירים שירים מדיסקים מקוריים. תוכנת ההמרה מכניסה את התמונות לתיקיה תוך כדי ההמרה (הם יורדים משרתי החברות שמספקות לתוכנות הללו את שמות השירים). אם תשים לב בתמונה המצורפת, לתמונה יש שם מיוחד - AlbumArt. יכול להיות שזה מה שמספר לנגן שזו תמונה שקשורה לשירים (אני לא יכול להבטיח שזה יעזור, לא ניסיתי מעולם להוסיף תמונות ידנית). תסתכל באתר סנדיסק, יש להם עזרה מקוונת בצורת סרטונים שמסבירים איך לעשות דברים בנגן. אולי יהיה סרטון שיסביר איך להכניס תמונות לאלבומים. לגבי התיקיות - הנגן לא תומך בתיקיות אלא בתגיות. אתה צריך לסדר את התגיות של השירים שיהיו זהים לפי האלבומים (או איך שאתה רוצה). 3. אותיות בעברית הפוכות - הנגן באופן רשמי לא תומך בעברית, ככה שיכול להיות שתיתקל בבעיות עם העברית. אפשר להפוך שמות של קבצים/תגיות עם תוכנות יעודיות כמו הפוך על הפוך (יש בקישורי הפורום - תוכנות).

למעלה