עזרה!!!!!

RockSter

New member
עזרה!!!!!

אני מנגנת בגטרה וחולמת על חשמלית! אמא שלי אומרת שחשמלית זה ללסביות ופריקיות ובלה בלה בלה... (שטויות של אמהות...) אבא שלי חולה על רוק אבל היא אומרת שזה רעש! איך אני משכנעת אותה לרכוש לי חשמלית?!

sixkiller2003

New member
תכניסי אותה לחדר שלך..

תושיבי אותה יפה על המיטה, תבקשי ממנה להקשיב עד הסוף לטיעון שלך..בלחיצה על כפתור הplay בשלט המערכת .. תפעילי את Stairway to heaven של לד זפלין.. היא תתנגד ותרצה לקום ואת תזכירי לה שהיא הבטיחה לשמוע את כל הטיעון.. על תגידי לה שום דבר רק תסתכלי עליה בזמן שהשיר מתנגן לו ברקע.. כשהשיר יסתיים אם הכל ילך לפי התוכנית היא תגיד שזה עדיין למורת רוחה והיא עדיין חושבת שגיטרות זה ללסביות אבל היא תסכים לקנות לך אחת.. בהצלחה..

melancholy man

New member
טיעון מנצח

מניסיון של שנים עם אמהות, עוד טיעון שיכול לעזור הוא החלק הראשון של shine on ואם זה לא יעזור, ניג'וס בילתי נגמר ורצוף צריך לעבוד תוך חצי שנה שנה...

bluesoo child

New member
תשמיעי לה את

את stairway to heaven אבל הפוך ותוכיחי לה שלסביות ופריקים זה הכי

sixkiller2003

New member
המסר ההפוך הזה

כמו הרבה נוספים כמוהו זה מהדברים הכי דבילים ששמעתי... מה שכן זה נחמד לשמוע את זה רק בגלל שפייג' נשמע טוב גם בreverse...

רק לי הוא נראה יותר

בדרן מאשר מוזיקאי?(מחכה לאבני הסקילה) זה כמובן עד שהוא שר שירים של הביטלס אבל עדיין חסרה לי הרגישות. נראה לי שפול באמת מת.

תראי לה טפסי אימוץ של משרד הפנים ואיימי לעזוב

אם את לסבית - הגיטרה החשמלית לא תשנה את זה לכאן או לכאן. גם אם את סטרייטית זה לא ישנה את המצב. בסוף נשארים עם אמא שלא מבינה מהחיים שלה אם אלה רמת הטיעונים שלה. תגידי לה "אמא - זה מה אני אוהבת. את לא מאשרת לי גיטרה חשמלית - אותך לד"ר יצחק קדמן!"

Barmelai

New member
עכשיו ברצינות

שימי לב, מה שאני אומר לך בא מנסיון. אל תעבירי את זה הלאה שלא ידלוף ליותר מדי ילדים אוקיי? יש לך כבר את הפתרון מתחת לאף, את רק לא רואה אותו, אני אעזור לך בזה. ככה תארגני לעצמך גיטרה חשמלית: חוק מס. 1. אין אבא שלא שפוט של הבת שלו. חוק מס. 2. אין אבא חולה על רוק שלא חלם להיות גיטריסט. חוק מס. 3. ילדות שרוצות משהו מאוד מאוד מאוד לוחצות תמיד על הנקודה החלשה. רמז: זה אף פעם לא אמא. אלה שלושת חוקי הרובוטיקה בכל משפחה,אי לכך כל מה שעליך לעשות זה לשכנע את אבא לדבר עם אמא. לא תאמיני באיזו קלות הוא מסוגל להוציא ממנה "כן". דרך הפעולה שלך להשגת המטרה: עליך להזכיר לאבא שלך איך הוא חלם בעצמו לעמוד על במה עם גיטרה חשמלית כמו קלפטון. זה כבר יתפוס אותו לא מוכן כי הוא לא יבין מאיפה קיבלת את התובנה הזאת. בשלב הבא תגרמי לו לראות את האפשרות שהוא יכול להגשים דרכך את החלום שהוא החמיץ. זה כבר ידליק אותו וישנע אותו מהצד של אמא לצד שלך. עכשיו כשאתם שניים נגד אחת, תבטיחי לו שאם הוא משכנע את אמא, את עושה בייביסיטר ומשלמת חצי. תוך יום אחד תקבלי תשובה חיובית. בדוק ומנוסה.

איפה החינוך? ../images/Emo13.gif

שתתחיל מהבייביסיטר, וכשתגיע לרבע הסכום (לפחות), אז- שתבקש משהו ממישהו... ועכשיו יש לי סיפור חינוכי (מה שמזכיר קצת את הסיפורים של מתי
) פעם מכרתי גיטרה. פרסמתי מודעה בפורום והמון התקשרו. ילד אחד (ממושב עשיר ביותר, לא יודעת אם זה קשור) קבע איתי בשעה מסוימת, ואבא שלו (!) התקשר באותו יום וביקש שאוריד במחיר (ההוגן!), לא הורדתי אבל סיכמנו שאם לא אצליח למכור אתקשר אליו. וילד אחר התקשר ושאל אם אני יכולה לחכות שבועיים, כי הוא צובע את הבית לאבא שלו ומקבל על זה כסף. בדרך כלל לא הייתי מחכה שבועיים בשביל אף אחד, אבל זה סגר את העניין...

Barmelai

New member
../images/Emo45.gif אין עליך מתילדה

ולגבי החינוך, מה זה שייך, זה שרשור על איך נחלץ גיטרה מההורים, לא שעת מחנך

Barmelai

New member
תזהרי את עלולה לתקן שנתיים של עבודה שאני

משקיע פה בשביל להשחית את הנוער

למעלה