עזרה..?

riki t

New member
מה קורא עם כתבי היד היום? כל אחד משהו משהו.

היי בת-אל. מהתרשמות שטחית ומהירה ניכר כי התברכת בכישורים ויכולות רבים וככל הנראה תגיע רחוק בחיים, את מלאת מרץ, מגלה עצמאות, יוזמת ומקדמת , מפיקה לקחים מהנסיון, יצירתית, מקורית, קולטת ותופסת מהר, שאפתנית, מגלה יכולות ונכונות להתמודד עם קשיים ואתגרים כמו גם כושר אילתור ויכולות לנהל מערכת יחסים נעימה ואמינה עם הזולת, יש בך את המעוף, האנרגיות, המרץ, המוטיבציה , היכולות, החיבור והאמון הפנימי בכדי להצליח ממש יפה בחיים ובאופן עצמאי, ע"כ כן ממליצה לך להשקיע מאמצים בלימודים ובתואר בהמשך הדרך וכך להפליג הלאה . הדבר שהפריע ומפריע שניכר מאוד בכתב ידך זה הצורך להתבלט, להיראות, יש בזה מן היוקרה והרושם שאת ממש לא זקוקה להם, כי כמו שכתבתי לך מקודם - יש לך את זה גם בלי להחצין, בקיצר- מיוחדת וכשרונית חבל"ז וממש אין למה למהר ואו לגלות חוסר סבלנות. אני חייבת לציין שההתרשמות היתה די שטחית ומהירה וייתכן כי טעיתי , עם זאת אשמח לשמוע מה דעתך.

Rainlady

New member
תודה על תגובתך.

הרגשתי שציטטת את חבר שלי עם הפיסקה האחרונה... רציתי רק להסב את תשומת לבך לשאלה שבתוכן ההודעה. מה דעתך? אשמח לעוד תגובות... אני באמת כל כך משעממת ?

משעממת? לאו דווקא

בתאל, אכן את ברוכת כשרונות, בעלת חן רב, ראש פתוח ועידון אמנותי. יש לך משושים דקים בכל הקשור לחוייה האנושית, ולמרות שניכר עדיין חוסר הבשלות, אפשר לומר שמבחינה חוויתית את מפותחת מאד ביחס לגילך. אכן, נקודת התורפה שלך היא העדר חוסן נפשי ויכולת התמדה לנוכח קשיים. את רגשית מאד, "נכנסת לסרטים" מדברים של מה בכך, ולוקחת ללב בצורה קשה כל תגובה או ביקורת. בעקרון, אני חושב שיכול להיות לך חיבור טוב לתחום המשחק, אבל תצטרכי לפתח "גרעין קשה", שיסייע לך להתמודד, לקחת דברים בפרופורציה, לא להיות רגישה כל כך, ולהסתייע בגמישות הטבעית שלך על מנת להתגבר ולעקוף מכשולים בדרך.

למעלה