עזרה

dralan

New member
עזרה

קניתי את המחשב הזה. עכשיו הוא מגיע עם ויסטה ואני פרמטתי והתקנתי מחדש XP אבל אני לא מוצא דרייברים להמון דברים. תוכלו לתת לי קישורים לאתרים שבהם אוכל למצוא דרייברים שמתאימים למחשב הזה?

dralan

New member
הנה הקישור...

http://www.officedepot.co.il/catalog/vkgSearch.do;jsessionid=0000_UqqeOlkking5Bw4PsbCsfc:12bbi68k5?No=70&Ne=535&N=2+535&PR=*

dralan

New member
אוף הקישורים לא עובדים!

בכל אופן זה lenovo דגם fvg מאופיס דיפו

Jan22

New member
בקישורים ארוכים

לפעמים אין אפשרות לקבל היפר קישור. מעין BUG של התפוז.

bar666xp

New member
אהא טוב נו אז אפשר פשוט..

לכתוב מילה כל שהי שתהיה הקישור... ואז למטה בחלון כתיבת ההודעה יש... קישורים בתוכן ההודעה (יש להכניס מחרוזת תווים המופיעה בתוכן ההודעה ואת הכתובת שאליה היא תקושר). לא חסר דרכים

Jan22

New member
במקסטון יש דבר יותר נחמד

אתה מסמן את הקישור עם העכבר ,ולא צריך לעשות שום COPY PASTE ...אתה פשוט מסמן ,מזיז את העכבר (כשהעכבר עדיין לחוץ) ומשחרר אותו מיד לאחר מכן והקישור נפתח אוטומטית. באמת דבר מועיל!

bar666xp

New member
BAR אוהב FIREFOX לא ממהר להחליף דפדפן.

לא נורע CTRL+C ואז CTRL+T ואז CTRL+V וENTER לא מטריד אותי במיוחד.

bar666xp

New member
כן הוא בהחלט לא בין הקלילים..

אבל גם בלינוקס וגם בWINDOWS וגם בDOK אותו דפדפן יותר נוח לי
וביכלל כבר כל כך רגיל לקיצורי המקשים {עצלנות לשמה}....

dralan

New member
טוב אז ככה

מנהל ההתקנים לא מזהה המון דברים, כמו בקר אפיק SM, בקר וידאו, בקר רשת וכו, PCI Device, את הבלוטות והקולט טביעות אצבע ועוד 3 התקני מערכת בסיסיים. הורדתי דרייברים מהאתר של לנובו לחלק מהדברים אבל זה לא עוזר. הבנתי שזה אולי קשור ללוח אם אבל אין לי מושג מה לעשות. הדגם המלא שלי lenovo 3000 N100 0768-FVG

יאיר B

New member
דרייברים תוכל למצוא רק באתר של לנובו.

קח בחשבון שיכול להיות שלא יהיו דרייברים לכל ההתקנים במחשב שלך (גם זה כבר קרה) ואז צריך לעשות חיפוש לפי דרייברים של דגמים אחרים (משהו שמתאים למחשב שלך מדגם אחר - צריך לדעת בדיוק את החומרה ולהשוות עם דגמים אחרים).

למעלה