עזרה!

ofir1948

New member
עזרה!

הייתי רוצה שתגידו לי איזה שירי אהבה של בון ג'ובי הכי יפים לדעתכם חוץ מהשירים המוכרים... אתם יודעים למה אני מתכוון כאלו שירים שלא יצאו כזה פופלארים אבל שירי אהבה יפים... יש להם מיליון ואחד שירים.. אני מקווה שאין בעיה... חחחח

nogao10

New member
היכון... הכן..... חפרו!!!!!!!!

אני לא יודעת מה זה לא ממש מוכר, אז אני אנסה, כי לפעמים דברים שחשבתי שהם מוכרים מתבררים כלא ולהפך. I want you, מKTF, שיר אהבה אחרי שהיא כבר עזבה..... אז אולי זה לא ממש שיר אהבה? The distance, מבאונס, זה שיר הדגל שלי..... אחרי החמישי בנובמבר הוא גם יחזור לחתימה שלי Open all night, גם מבאונס... גיליתי אותו רק לאחרונה Seat next to you, זה שיר אהבה, ולא אכפת לי, אם הם היו רוצים לעשות את זה על אבא של ריצ'י שלא יגידו Baby בפזמון... זה שיר יפיפה Bitter wine, מTD, אבל זה על אהבה נכזבת.... אבל רב שירי בונג' הם כאלה!! אין מה לעשות If I cant have your love, בחסות ריצ'י סמבורה עכשיו רגע שירי אהבה מאת ריצ'י סמבורה, הם מדהימים Your not alone Downside of love In It For Love וחזרנו לבונג' Love Me Back to Life- באונס..... הו, פשוט שיר מדהים, אני שומעת אותו כל יום בבוקר I am, סוף סוף ייצוג לHAND Next 100 Years, קראש Destination: Anywhere- האם זה שיר אהבה? אני החלטתי שכן!! (מאת- ג'ון בון ג'ובי) טוב, ניתן גם לאחרים לומר.... זה הרשימה החלקית ביותר שלי... אבל הם כל כך יפים! לא פלא שכל כך הרבה בנות מאוהבות בבון ג'ובי, אם מישהו היה שר לי את השירים האלה, גם אני הייתי הולכת אחריו (אמ..... אחרי טיקו לא
חחחחחחח, אוף, ברור שכן!!)

ofir1948

New member
אוחחח

למה אתם לא מסודרים פשוט תביאו בצורה כזאת נחמדה את השירים... ואם בא לכם תוסיפו פירוט כזה נחמד על כמה שירים.. ------------------------------------------------------------- תלמדו מהפורום של קווין ומהלהקה הזאת! באמת! לא מזלזל בבון ג'ובי להפך וגם לא בפורום הזה!

ofir1948

New member
האמת..

האמת התאכזבתי... עדיף שאני ישאר עם השירים שאני שומע... אני שומע המון שירים שלו אבל לצערי יש גם כאלו שלא יפים... כשלתם לצערי... לא נורא אני עדיין ימשיך לשמוע את השירים שלו..

LIRONSH100

New member
שלו???????????????????????????????

קודם כל וזה הדבר הכי חשוב- בון ג'ובי זה להקה!!!!!!!!!!!!!!!!!! ג'ון בון ג'ובי זה הסולן ריצ'י סמבורה הגיטריסט דייויד ביראן על הקלידים וטיקו טורס על התופים אז פעם הבאה כשאתה מדבר על בון ג'ובי- תדבר ברבים!!! ודווקא השירים מעולים.. אין לי מושג למה אתה לא אוהב אותם.. ותודה לאל שאתה לא אמרת את המפשט הנוראי ביותר- הוא לא מת..- ולא אף מהם טפו טפו טפו לא מת.. והם צעירים מידי עבור זה..

ofir1948

New member
....

סליחה טעות שלי הם להקה אבל... אני באמת חולה על השירים שלו אבל מה שהבאתם... לא התלהבתי כל כך אפשר לומר...

nogao10

New member
../images/Emo99.gifקווין!!

היי, רק ניסינו לעזור.... אתם לא יודעים איזה אהבה יש לי לקווין, בגיל 14 (לפני 3 שנים? כל כך קצת?!) כשהייתי בצופים ידידה רחוקה שלי נהגה לשיר שיר שהיא המציאה, שהתחיל ככה: I want to ride my בייסיקל (אני אחסוך ממכם את האי ידע שלי איך המילה נכתבת) ונורא התרגלתי לשיר. חצי שנה אחרי זה ההורים שלי עשו סדר בבית ואני לקחתי את כל הדיסקים לבדיקה. אני בחיים לא אשכח את הרגע- המערכת הייתה במקלחת ואני הייתי בחדר (כן, כפרניקית, יש לי מקלחת משלי) ופתאום אני שומעת את שיר הזה! הייתי בהלם.... ככה התחיל הרומן של עם קווין, אף פעם לא הפסקתי לשמוע, אבל במקום לשמוע אותם כל הזמן, הורדתי במינון למען בון ג'ובי (ואחותי עכשיו היא המעריצה שלהם בבית). אמ........... מה יש לנו ללמוד מקווין? מהלהקה, כלומר? אני באמת מנסה לחשוב, ואם אתה חושב שבון ג'ובי צריכים ללמוד מקווין, אני נאלצת לא להסכים איתך בכלל. אם בון ג'ובי היו שרים קווין זה היה הרס גמור של השירים הנפלאים, בדיוק מה שהיה קורה אם קווין היו מנסים לשיר בון ג'ובי. אני מעריכה את הקצב של בון ג'ובי יותר, ואני חושבת באמת ובתמים שריצ'י יותר טוב מבריאן. אבל אף פעם לא ניסיתי להשוות, אני נורא משוחדת....... אני ואחותי פעם התווכחנו מי יותר מפורסם, בונג' או קווין, וקווין ניצחו בהפרש גדול, אבל בכל זאת, שתי להקות גדולות שלא צריכיות לחקות אחת את השניה, כי זה ייחסל אותן לגמרי. הבהרה, כן, אני יודעת, פרדי מת, וקווין לא פעילים יותר..... ראיתם את ההופעה לזכרו? זו בטח אחת ההופעות היותר טובות בהיסטוריה של האנושות! חוץ מזה שראיתי את רוג'ר טיילור במציאות..... אבל זה כבר חוויה לפעם אחרת.

ofir1948

New member
אוקייי

טוב רואים שיש לך ידע במוזיקה אבל בואי אני יבהיר לך דבר אחד... אני מנגן בגיטרה אז המורה שלי תמיד אומר שריצ'י מנגן לא רע אבל הכול באותו סיגנון כזה ולהבדיל מבריאן אין מה להשוות זה דעתו... ואני מסכים איתו באמת אין מה להשוות בין שניהם ברור שבריאן מנגן יותר טוב מריצ'י זה עובדה! אולי את אומרת את זה בגלל שריצ'י צעיר כזה וחמוד ונכון! בון ג'ובי הם ממש אחלה של להקה אני חולה על השירים שלהם.. אבל השירים של קווין יותר על רמה... ובאמת אין מה להשוות בניהם מבחינת הסיגנון והמילים של השירים...

nogao10

New member
הכל לדעת כולם....

הכל זה רק לדעתם של אנשים, אני למשל כבר דיברתי עם כמה אנשים שמסכימים שריצ'י סמבורה עולה על כל נגני הגיטרה (ואלה אנשים שיודעים כמה דברים....), ובאותה הזדמנות הם גם טרחו ליידע אותי שלמרות שריצ'י כל כך טוב, הוא מבזבז את עצמו בבון ג'ובי... צעיר? ריצ'י? הוא בן 47, הוא יותר מבוגר מאבא שלי, ותאמין לי- זה האופי הרבה יותר מהיופי, במקרה של ריצ'. (איך אפשר לראות הופעה של להקה אחרת כשהגיטריסט לא עושה פרצופים מצחיקים באמצע הסולואים המדהימים שלו? איך???) עובדה? כמו שאני אומרת, דעתך, אני בטוחה שיש המון המון המון אנשים שמסכימים איתך... ומצד שני, יש גם בסגנון המאה מיליון שלא (אתן יודעות שזה רק חמישים מיליון? דייב טוען בנמרצות שאמא שלו קנתה את השאר) אבל איזה נחמד שאתה מגנן בגיטרה! חשמלית? אני תמיד אמרתי שגם הייתי לומדת אם הייתי חושבת שיש אפילו סיכוי שאני אשרוד יותר מחודש, יש לי ידיים רגישות
המילים של השירים.... אח..... אני אומר לך משהו, אבל זאת הפעם היחידה שאני אסכים לומר את זה, יש שני שירים בלבד שבשבילי המילים שלהם יינצחו כל שיר אחד, של בונג', של אלטון ג'ון, של כל אחד אחר.... The show must go on ו who wants to live forever ישר אחרי זה, אגב, יש את Who says you can't go home. קיצקיצר, כל אחד ודעתו, אני ממש ממש מכבדת את כל המעריצים בעולם, בין אם הוא מעריץ של הפוסיקטדולז (.......) או של דוראן דוראן, מרילין מונסון, וכן- טוקיו הוטל. נ.ב- ריאנה זה קלאסיקה, אני אומרת....חחחחחחח, עוד תראו איך השירים שלה לא יישרדו את השנה

We Never Close

New member
ריצ'י רולז! ../images/Emo99.gif

האלבומים שלו ממש מעולים, בעיקר השני. מומלץ
!

nogao10

New member
באמת?

אני כרגע בעד הראשון יותר, אבל לכל אלבום יש לי את השירים שאני שומעת וחושבת- שזה לא יסתיים... ריצ'י הוא מבצע נהדר, גם בגיטרה וגם בשירה. השירים הכי טובים שלו לדעתי: Your not alone Downside of love Stranger in this town Made In America Rest In Peace- שיר הזוי לגמרי One Light Burning River Of Love Chained עכשיו תעצרו אותי לפני שאני אכתוב את כל השירים שלו...... חחחחח

LIRONSH100

New member
ואו יש כל כך הרבה!

טוב אז אני ימשיך מהשירים שנוגה לא אמרה! I'd Die For You. מסליפרי- אני יודעת הוא לא ממש לא מפורסם (יש לו קליפ..) אבל הוא גם לא מפורסם ממש.. Diamond Ring- שזה אחד מהשירים שאני הכי אוהבת- מTD I got the girl- זה סוג של שיר אהבה.. מג'ון לסטפ אבל עדין... -מקראש מ-HAND- שיר שלא ממש מפורסם- שיר אהבה למאהבת..-dirty little secret ומ-LH- שיר אהבה מאב לבן- (כן השיר שג'סי היה רוצח את ג'ון אם לא היה נכתב.. -וג'ון סיפר איפה שהוא שג'סי התעצבן עליו שיש לסטפ שיר ולו לא... אז הינה השיר.. -מה זה גם נחשב שיר אהבה לא?)Walk Like A Man טוב אתן מוזמנות להוסיף... (ובאמת יש כל כך הרבה שירי אהבה.. זה לא מפתיע שיש כל כך הרבה בנות שאוהבות אותם..) (נוג שמתי תמונה של אלברט.. לא סתם..)

nogao10

New member
אוי... אלברט....

איזה חתול סקסי....... חחחחחחחחח, בהתחלה הציעו שם יותר טוב, אני לא זוכרת איזה, אבל בדוגרי, אם כבר בסוף הסרט אמרו ג'ון פרנסיס (מדברים על השחקן הראשי) אז למה לא יכלו לקרוא לחתול בשם דייויד או ריצ'ארד???? זה היה נותן טונות של חומר לפינה!!

LIRONSH100

New member
כי דייויד זה השם של הדמות שג'ון מגלם בהצגה...

טוב למי שלא קרא אז הינה ניסיון הסבר- ג'ון משחק שם שחקן בהצגה- אז לשחקן הזה השם של הדמות שלו זה דייויד!! והשם הראשון של החתול זה פליקס- אותו השם כמו של המחזאי...- וג'ון אומר- "אבל אתה לא דומה לפליקס... אז מה דעתך על אלברט? אלברט" (מרוב פעמים שראיתי אני זוכרת את זה כבר את החלק הזה בעל פה.. וכן באמת היה נחמד אם היה איזה רמיזה לריצ'י.. לדייב יש- לג'ון יש מילארד.. (והכי ברור בזה זה ג'ון פרנסיס..) רק ריצ'י וטיקו נשארו בלי רמיזה! לא פייר!!

למעלה