עזרה...

sn22

New member
עזרה...

להיידן לזלי פנאטייר (קלייר בנט) יש דיסק?! או שירים/סינגל? אם כן מישהו יכול להעלות קישור..? תודה!

LeAnnDylan

Well-known member
יש לה שירים. היא עובדת כרגע על דיסק

את מוזמנת לחפש בדרכים לא חוקיות כי עד כמה שידוע לי כרגע אין לה דיסק רשמי שניתן לרכוש. אם תשאלי אותי היא לא כזאת מוצלחת יש לה כמה שירי ספונג'ה נחמדים זה הכל היא סגנון בריטני בימיה הוורודים..

sn22

New member
שמעתי אותה בלייב ויש לה דווקא קול טוב מאוד!

וגם השירים שלה טובים מאוד לפי מה ששמעתי עד עכשיו...!

Slow Cheetah

New member
אוקיי..

כרגע יצא הסינגל "Your new girlfriend", ובקרוב היא מוציאה דיסק. אני לא בטוחה אם יש לה כבר דיסקים. בכל מקרה, היא זמרת לא רעה, אבל אני מדגישה את העובדה שהיא גם לא משהו מדהים
בכל מקרה, בקרוב הדיסק אמור לצאת.

LeAnnDylan

Well-known member
במייספייס שלה רשום שהדיסק יוצא בסתיו 2007

מה שאומר שהגיוני שהיא תשחרר אותו לקראת כריסטמס לקידום מכירות. אגב אני יודעת ששירשרתי לדני, זה בכוונה

Slow Cheetah

New member
כן, שמנו לב שזה בכוונה../images/Emo6.gif

טוב, אני לא באמת אי-פעם ביקרתי במייספייס שלה.

LeAnnDylan

Well-known member
תבקרי, מקום נחמד..../images/Emo13.gif

יש שם גם תמונות יפות שלה

../images/Emo221.gifדווקא Your new girlfriend

יצא ממש מזמן. כאילו הורדתי אותו קצת לפני החופש הגדול. בכל מקרה, הדיסק היה אמור לצאת ממש בשבועות שאחרי תחילת הירוז לקידום המכירות, ואז היה רשום בראש1 שקרה-מה-שקרה הדיסק ייצא רק בשנה הבאה (לקראת סוף 2008) אז אין לי מושג. היא לא זמרת מדהימה, אבל יש לה אחלה קול
[נו זה משורשר לדני, אין לי כוח לפתוח 2 הודעות
] אגב דילן, את יודעת שרק אחרי שאת אדומה אני שמה לב כמה הודעות את רושמת?

LeAnnDylan

Well-known member
ואת התלוננת שאני לא כותבת ומזניחה אתכם../images/Emo69.gif

אממ האמת שאני נוטה להאמין למייספייס שלה יותר מאשר לראש 1 וגם ממש הגיוני שהדיסק ייצא לקראת כריסטמס, זאת התקופה הכי מכניסה בשנה, אז לא יודעת מצד שני יכול להיות שלא עידכנו את העמוד שלה למרות שבעיקרון עמודים של זמרים מתעדכנים כל הזמן גם אם תשימי לב יש לה למעלה מ-2 מליון כניסות לעמוד עמודים פופולארים מתעדכנים כל הזמן.

למעלה