עזרה

Ecthelion

New member
עזרה

אנשים חביבים האם תועילו בטובכם הרב לעזור לי? אני צריך שמישהו יעשה לי רשימה של העתקות שנלקחו משר הטבעות לרומח הדרקון. אני חייב לקבל את ההשוואות מהר,אז כמה שיותר מהר כמה שיותר טוב,תודה רבה,שחר.

קראתי את זה לפני יותר מעשר שנים,

כך שקצת קשה לי להיזכר, אבל אחד התאים האפורים שלי מתעקש שהיתה שם איזו גולה שדומה לפאלאנטיר, לא? משהו שהקנדר טסלהוף שבר?

Envinyatar

New member
הגולה = בועת הדרקון

אבל היא לא קראה מחשבות ברומח הדרקון. היא היתה מסוגלת להפעיל קסם שליטה על דרקונים. מלכת האופל (טקיזיס), מזכירה לא במעט את סאורון + מימד אירוטי אפל. איש הנצח והיהלום הירוק התקועים בליבו, מזכירים במקצת את הטבעת (קרי, כאשר הם יוכנסו לתוך עמוד מסויים במקדשה של טקיזיס, הם ישללו את כוחה ויגרשו אותה מחוץ לעולם, ומאידך, אם הם יפלו בידיה, יפול בידה כח עצום שיאפשר לה לנצח במלחמה. מעבר לכך, לא עולות אצלי נקודות דמיון נוספות.

פרמיר

New member
הספרים האלה כל כך גרועים!

ניסיון עלוב להפוך את משחקי הדיאנדי לסיפור עלילה "מרתק". וההשוואה הבלתי נמנעת לטולקין עושה אותו עוד יותר מגוחך.

Elentirmo

New member
ידידי ההשואה מאוד! נימנעת..../images/Emo5.gif

ואאל"ט הספרים הראשונים אכן היו מישחקים ששוחקו ע"י חבורת ה D&D של המספר.

פרמיר

New member
שירלימיר היקרה! ../images/Emo98.gif

את יודעת שמאז המפגש אני רוצה לשלוח לך את המסע המשוכתב ואין את הדוא"ל שלך בשום מקום... חיפשתי בשני הפורומים, אפילו בפורום הישן של אורט (הו, נוסטלגיה מתוקה) וכלום. אז תוכלי לתת לי את הכתובת שלך... תודה, פרמיר וכל שבע גבירות לבבו: (גלדריאל, אלווינג, לותיין, ידריל, איאווין, ניינור, והבלרוג מאשדוד)

גאנדAלף

New member
ptr*

למעלה