עזרה

• פותח הנושא vssss
  • פורסם בתאריך

vssss

New member
עזרה

אז ככה בניתי בסיס נתונים באקסס והכל עובד מצויין. אז מה הבעיה? בבסיס הנתונים שאני מקים ישתמשו בערך 30 משתמשים שיעדכנו מדי יום מידע שאצטרך לנתח, להדפיס ולהשתמש בו לאותו היום ולמחרת אותו הסיפור. השאלות שלי הן איך אני מוחק את כל הנתונים של אותו יום (אחרי גיבוי כמובן) שיהיה " דף חלק " למחרת? אני רוצה שכל משתמש יראה רק את פרטי הנתונים הרלוונטיים לו מתוך מסד הנתונים ושלא יראה את שאר הנתונים, אני אמור לבנות לכל משתמש טופס משלו? הרי זו עבודת פרך. אודה מקרב לב לכל תשובה ועזרה

mobyboy

New member
ממש לא !

קודם כל 30 משתמשים אם זה בו"ז - קצת כבד על אקסס. הייתי ממליץ לעבוד עם sqlserver אבל בכל זאת. מה שצריך לעשות זה להגדיר טבלת משתמשים שתכלול: שם משתמש וסיסמה בטבלת הנתונים שלך שים שדה של משתמש ,שערכו ייקבע אוטומטית לפי שם המשתמש שנכנס. כשנכנסים לטופס אתה צריך לקבוע פילטר שיראה רק את הרשומות של אותו משתמש. כל זאת מצריך תכנות ב- vba

vssss

New member
ל - mobyboy

אני מאוד מודה לך על התשובה. למען האמת אני לומד באופן דידקטי את התוכנה ואני בונה את המערכת למקום העבודה בתקווה שאקבל קצת קרדיט. בעקרון אני די מתמצא בתוכנות ויש לי אוריינטציה לא רעה בסביבתן. אם תוכל לפרט קצת יותר את התשובה שלך שנראית לי מאוד הגיונית ומעניינת אודה לך מקרב לב.

למעלה