עזרה!
היי לכולם! אתמול נכנסתי לאתר הרשמי של סימס ( www.thesims2.com ) וראיתי שם שיש הורדה של המכונית Ford Focus למשחק. המכונית יפה וגם בגלל ש-EA הכינו אותה (מה שאומר שהיא תיראה מאוד אמיתי) החלטתי להוריד אותה. לצערי, הכניסה למערכת האתר כדי להיכנס עם המשתמש שלי ולהוריד את המכונית (כי את המכונית ניתן להוריד רק למשתשמשים רשומים) עושה לי בעיות
והשקעתי כמה שעות טובות לזה! אבל לחינם.. כיוון שלא הצלחתי עד עכשיו.. לכן, אני פונה לעזרתכם.. אשמח אם מישהו יוכל לתת לי קישור להורדה שלו, כלומר מישהו שהוריד את המכונית למחשב שלו ויעלה לי את זה לאחד האתרים ויתן לי קישור להורדה או שיתן לי את השם משתמש והסיסמא שלו בפרטי ואני רק יוריד את זה וזהו! זה מאוד חשוב לי ואני מאוד רוצה את המכונית
* יש שתיי הורדות אחת למי שאין את סימס חיי לילה ואחת למי שיש. אני צריך את הראשונה - למי שכן יש את חיי לילה * תודה רבה מראש!
היי לכולם! אתמול נכנסתי לאתר הרשמי של סימס ( www.thesims2.com ) וראיתי שם שיש הורדה של המכונית Ford Focus למשחק. המכונית יפה וגם בגלל ש-EA הכינו אותה (מה שאומר שהיא תיראה מאוד אמיתי) החלטתי להוריד אותה. לצערי, הכניסה למערכת האתר כדי להיכנס עם המשתמש שלי ולהוריד את המכונית (כי את המכונית ניתן להוריד רק למשתשמשים רשומים) עושה לי בעיות