עזרה

lenin972

New member
לא הבנת את הכוונה שלי

עד עכשיו כמעט על כל מוסד/בן אדם/חברה שהעלינו כאן היו לך טענות. או במילים אחרות, תגובה שלילית. אני לא בא להעליב אותך או לתקוף אותך, פשוט כדאי להיות יותר חיובי בחיים. את לא יכולה לתקן את כל עוולות העולם הזה (ונכון שיש הרבה כאלה) אבל אולי כדאי שלא תתני להם להשפיע עליך ככה, זה סתם גורם לך להרגיש רע.

Bajoran Priest

New member
רציתי רק לומר עוז...

שאני מאמין שחוץ מיפעת וגיליאנה, כולם פה מברכים אותך על החלטתך הנכונה לבוא ולהתייעץ, ואני בטוח שהם ישמחו אם אתה או מישהו אחר יבוא להתייעץ שוב. למעשה, מכיוון שזה *כל כך* האינטרס של הפורום שאנשים מ- AXN או ערוץ אחר שמשדר את סטארגייט יבואו וייתעצו כאן עם חובבי הסדרה, ההתקפה שלהן היא פשוט אבסורדית ונוגדת את מהות הפורום (ככל שאני יכול לשפוט). אז אני חושב שמגיעה לך התנצלות מהפורום וברכת המשך עבודה נעימה

Bajoran Priest

New member
צודקת במאה אחוז.

בדיוק אתמול אולמרט היה אצלי בבית ושאל איזה מדיניות אני מעוניין שהוא יישם. ישר אמרתי לו בפרצוף: "אתה חוצפן ! ככה אתה רוצה לנצל אותי? אתה ראש הממשלה, ואתה מבקש ממני לתכנן לך מדיניות? יא חתיכת נצלן! אוף לי מהבית בזה הרגע." לרגע חשבתי לנצל את ההזדמנות כדי לעצב את מדיניות החוץ והביטחון של ישראל כראות עיני, אבל אז נזכרתי איזה ניצול נורא זה יהיה אם אני אעשה את זה בלי תשלום, וסילקתי אותו מהבית בבושת פנים. פעם הבאה שראש הממשלה יבוא לעשות אצלי ביקור בית אני זורק לו דלי מים ישר על הראש !

יפעת777

New member
בגלל אנשים עם גישה כמו שלך ככה נראית המדינה

שלנו. אנשים בעלי עמדות מנצלים את העם ונותנים לו אשליה של דמוקרטיה והעם לא עושה בנדון כלום ואפילו לא מבין עד כמה מנצלים אותו כשהוא חי באשליה שהוא נמצא במדינה דמוקרטית.

יפעת777

New member
אם אתה מנסה להצחיק אז זה נסיון כושל

ואם ככה אתה מגיב אז אתה באמת שלא מבין עד כמה המדינה ואנשים בעלי מעמדמ מנצלים את העם. אנשים חיים כמו בנות יענה ובגלל זה המצב הגיע לאן שהוא הגיע. ובלי קשר על אולמרט צריך לזרוק לא רק דלי מים ישר על הראש אלא דלי של מי ספונג'ה על הראש וזה עוד לא מספיק.

Bajoran Priest

New member
צודקת בהחלט !

הנה אהוד פה לידי בדיוק קורא את ההודעות בפורום. הוא קצת רטוב כי שפכתי עליו מי כביסה מלוכלכים, אבל הוא מסתדר. בדיוק עכשיו הוא מבקש ממני לעצב הסדר קבע עם הפלסטינים כהוות נפשי. אני קצת מתלבט, בכל זאת ניצול, הוא לא הציע לי תשלום על זה, אבל יכול להיות שאני אלך על זה בכל זאת. סלאמט לך וכל טוב.

אבל אותי זה הצחיק , מי מת וקבע שאת קובעת לנו

מה מצחיק או לא. וחוץ מזה קראתי את כל השרשור מהתחלה עד סופו, ואני חושב שיש לך כשל אחד קטן, את לא מחוברת למציאות. המציאות היא שפה זה הפורום של המכורים הכבדים, ומי שרואה בפוקס פרק אבל לא יוצא מהעבודה כל יום ב17:25 על השעון להספיק לראות. וגם מתחיל לעבוד מוקדם יותר כדי שיוכל לצאת בשעה היעודה. לא נמצא בפורום. אני לא מומחה כמו "תמיד אני" המקסימה או SUBATOI התותח או kinspirit או סאלמאק שנמצאים עמוק בזה ובפורום הרבה שנים. אני לא פספסתי פרק בשבתות במשך שנים, ואפשר לומר שעל פני השטח אני מבין אבל לא הייתי יודע לתרגם כמוהם, הפנייה אליהם היא הדבר הכי נכון, כי אח"כ לא יצרמו לנו דברים בתרגום, מה שיוצא כאן שלא כמו בערוץ 1 יש לנו השפעה אפילו מינורית על המוצר שאנחנו מקבלים, ואפילו לא שילמנו לאף אחד. יצא שאנחנו ניצלנו אותם. אני מציע לך לפתוח פורום מתחרה, שבו לא תתני לנצל את יושבי הפורום, תקראי לו "סטארגייט" -נגד ניצול. אולי גם תסגרי עם עופר עיני על להיות חלק מההסתדרות, וכשיהיו שביתות ,כולם יקבלו צבע כחול ואדום בהיר. תרדי מהעץ בקשי סליחה מיושבי, קוראי,סמויי הפורום. ואם האדם כשל בלשונו יכולת לפנות אליו בפרטי להבהיר את העניין ולא להתווכח עם כל העולם ואחותו. wake up and smell the roses . ישנם טעיות בגוף הטכסט נא לא להעיר.

יפעת777

New member
אם המתרגם לא יודע לתרגם אז הוא לא מתאים

לתרגם את הסדרה. זו חוסר מקצועיות

יפעת777

New member
כמו שאני לא יכול לקבוע אם זה מצחיק

אתה לא יכול לקבוע אם אני מחוברת למציאות או לא.

subatoi

New member
../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif

אוי, זה היה ענק. מההודעות הטובות שקראתי אי פעם, בכל פורום שהוא, ז'אנרי או לא ז'אנרי, בכל מערכת פורומים שהיא. ענק.

ilovenewyork

New member
../images/Emo45.gif../images/Emo72.gif לכל מגיבי השרשור הזה

כולל אני כדי להירגע . . . בסך הכל על מה הויכוח ?

ozshomer

New member
קודם כל, תודה

על התגובה הזאת וגם על כל השאר (כן, קראתי את כל השרשור). נתעלם מהעובדה שבתכלס' התרגום שלי כבר נשלח לחברה ביום חמישי בערב ואין טעם להמשיך להתדיין בעניין, משהו לא מסתדר עם הקטע של ברכת השלום, כי הוא לא מדבר אליו ישירות, אלא מדבר עליו, הסיטואציה היא שיש כניסה לא צפויה שלמי שמנסה להכנס יש קוד והם אומרים שמלבד הצוותים, יש רק לעוד בן אדם קוד והבן אדם הזה הוא "טק מא טה ברייטאק", אז כנראה שהכוונה למסטר או משהו כזה.

ozshomer

New member
בהחלט מסכים אתו

אבל הלכתי לפי מילון המושגים של העורכות הלשוניות של החברה שעבורה תרגמתי את הפרק הזה, כך שלא משנה איך שהייתי כותב את זה, הן היו משנות את זה, כדי לשמור על אחידות, זה כבר קרה לי המון פעמים עם כל מיני מושגים שונים בסדרות שונות.

ilovenewyork

New member
או ברוח של ימינו

BRE TEC INC FREE YOUR JAFFA WITH TECHNOLOGY OF TOMORROW WE DON'T HAVE ANY FACTORY IN CHINA ) BUT IN OTHER PLANETS WE PAY NOTHING FOR THE ASSEMBLY ONLY SAYING STUFF ABOUT FALLS GODS AND ECT. OUR TECHNOLOGY IS ALLWAYS BEING TESTED AROUND THE GALAXY AND ALWAYS PROVED ITSELF BRE TEC INC TECHNOLOGY OF TOMORROW - FREE YOUR JAFFA TODAY

למעלה