עזרה

רות.

New member
עזרה

שלום לכולכם. אני זקוקה לעזרה דחופה. גיסי בחור מקסים וטוב לב חזר ממלחמת לבנון עצוב מסוייט ומדוכא , לא צריך לפרטי לכם את מסכת ה"אין תקציב" לטיפול פסיכולוגי שהצבא מנפנף בו. בעיקבות כך גם מצבו בעבודה הדרדר וכרגע הוא בבית בעיקבות תאונת עבודה ( עם לילות ללא שינה איך אפשר לעבוד?). אנחנו מנסים בכל דרך לעזור להם פיננסית ומוראלית אבל אתם בטח מבינים כמה זה קשה. לאחרונה גילנו שהוא מגלה התעניינות בטיסנים ומכיון שהוא גילה שזה מחוץ ליכולת הכללית שלו כרגע הוא החליט לוותר. אבל לנו כמשפחה קשה לוותר אפילו שזה יהיה מאמץ גדול מצידנו מעבר למה שכבר אנחנו עוזרים, אבל הנשמה חשובה לא פחות מקירות ובית. אנחנו לא מבקשים כסף או תרומות רק מישהו שילווה אותנו ביעוץ כללי של רכישת קורס וטיסן . לי אישית אין מושג מאיפה מתחילים. מה עדיף לקנות ככלי של מתחילים, איזה קורס ואיפה. איפה קונים? האם עדיף להביא מארה"ב? וכו' וכו'... אשמח לתת מספר טלפון במסר. זה חשוב וזה דחוף. אנחנו מאוד רוצים להפתיע ,לעודד אותו ולתת לו סיבה לצאת מהבית. בצפיה. רות.

shimon73

New member
הגעת למקום הנכון ותקבלי כל עזרה....

קודם כל מהיכן אתם? כיום ניתן למצוא מערכות שלמות של טיסן (טיסן מתחילים , מנוע , ושלט) יד שניה במצב מצויין במחיר נמוך מאוד ממחירו בחנות. מחיר בחנות יכול להגיע ל 2000 שקל , יד שניה אפשר להשיג גם ב 1000 ש"ח. לגבי קורס - אין קורס מיוחד , ישנם מדריכים מנוסים בשטחי ההטסה שישמחו לעזור , אך אני מאמין שבמידה ותגיעו לשטחי ההטסה (יש בפורום את כל המקומות) תמיד תמצאו אוזן קשבת ועזרה הדדית ללא כל תשלום , החברים בפורום ושאר המטיסים הינם אנשים מצויינים העוזרים אחד לשני בצורה מדהימה (כך גם אני התחלתי). תוכלי לקבוע כאן בפורום מפגש באחד משטחי ההטסה ואני בטוח שתקבלו את כל העזרה הדרושה (כולל אותי במידה והמצא בשטח). לגבי חו"ל אין שום סיבה נראת לעין לקנות שם ובטח לא בפעם הראשונה. המלצתי לך להביא את גיסך לשטח ההטסה ומשם החיים יראו הרבה יותר יפים (אני מקווה). מקווה שעזרתי , אשמח לתת עוד פרטים אם תזדקקי וכמובן אני מציע את עזרתי ללא כל תשלום. שמעון

גיא ח

New member
שלום

ייעוץ בבחירת ציוד, הסברים ועזרה בקנייה מהחנות תוכלו לקבל ממני ללא כל תמורה בעלות שיחת טלפון בלבד 052-2233913 אני מאזור מודיעין

אני מוכן לתרום דאון צוקים מסוג "קונדור"

כל מה שהוא צריך להוסיף זה שלט ומקלט פשוטים (כ 500 ש"ח) טיסן ממונע יעלה הרבה יותר וגם מועד לריסוקים ולעוגמת נפש (כל מתחיל בתחום עובר שלב זה) לעומת זאת הטסת דאוני צוקי בסמוך לים תרגיע אותו מאוד והסיכון בריסוק הוא נמוך מאוד - לדעתי דבר שיותר יתאים למצבו לגבי הדרכה בהטסת הדאון יש לי חבר באזור המרכז שיוכל לעזור לו אם מדובר על אזור הצפון (עכו וצפונה ) אני אוכל לעזור לו תוכלי לפנות אלי במסרים לגבי הנושא

אאא13

New member
רות שלום

אני מטיס לרוב באזור עמק חפר אם זה עוזר ובאזור המגורים שלכם.אין שום בעיה שתבואו באחד מסופי השבוע לשטח ואני אשמח להטיס עם הבחור ולהסביר לו בצורה מפורטת יותר על מנת שיוכל להתרשם (כמובן ללא תשלום).כמו כן במידה ותצטרכו עזרה וייעוץ בבחירת ציוד אין שום בעיה. אור. נ.ב. רק בבקשה להודיע לי קודם אני פשוט סטודנט וכרגע בתקופת מבחנים. 0528806977

רות.

New member
תודה ! תודה! תודה!

אתם מרגשים אותנו מאוד. אני אישית אצור מחר קשר עם כולכם וננסה ביחד לראות איך אפשר לשמח את הבחור. ושוב תודה תודה תודה. ושתזכו תמיד להיות בצד הנותן והעוזר מתוך שמחה וא/עושר. רות.

nkniki

New member
מחמם את הלב

כל כך מחמם את הלב התגובות שלכם מודה הזלתי דמעה

fuli2

New member
רות

אם תכתבי את מיקומכם בארץ נוכל להגיד לך בדיוק איפה יש מסלול טיסנים שתוכלו להגיע לשם בשבת ולהיתרשם מהתחביב.

fuli2

New member
שחכתי להוסיף שאני מאיזור עפולה

וכמובן נשמח לעזור.

frisbeeee

New member
אני אשמח לעזור גם

למרות שגם אני סוג של חדש בתחביב אבל אני אשמח בכל זאת לעזור..:)

icebox44

New member
../images/Emo24.gif

אני מניח שלהודעה זו יש הרבה תגובות פרטיות בנוסף לאילו שאנחנו רואים אני גאה להיות אחד מכם.

מאוד יעזור אם תגידי מאיפה אתם ...

נוכל לכוון אותך לאיזה מסלול להגיעה ...בכל מיקרה אני מהצפון ואין לי שום בעיה לעזור בכל דבר בלי שום תמורה !!!

festorm

New member
רות שלום...

אם את מאזור אשדוד והסביבה אשמח לסייע... אפי 052-2564341

עמוס201

New member
גם אני מצטרף .איזור אשדוד והסביבה

מוכן לעזור בללמד להטיס. עמוס.

אשמח לעזור

רות שלום אני מטיס בימיי שישי במנחת נען (5 דקות מרמלה לכיוון לטרון), אשמח ללמד את הבחור להטיס על הטיסן שלי ללא תשלום (אני חושב שכדי שהוא יטיס קצת לפני שהוא מוציא כסף על התחביב כי הוא לא זול וצריך לבדוק אם בכלל הוא נהנה להטיס וזה לא התלהבות רגעית)

פיקסל9

New member
רות היקרה

קודם כל מקווה שגיסך יחזור לעצמו ויחזור למסלול החיים הנורמלי, ושנית, לקרוא את תגובות החברים כאן, ממש מחמם את הלב, לראות שיש גם איכפתיות לאנשים אחרים במדינה שלנו, כל הכבוד לכם,

עמוס201

New member
רות שלום!

אם לא תגידי מאיפה אתם או מאיזה איזור אתם לא נוכל לעזור . עמוס אשדוד והסביבה . 0507318812

למעלה