עזרה

מצב
הנושא נעול.
עזרה

עזרה
בעוד מספר ימים אני אמורה לעבור החזרה, מאתמול אני מדממת מעט (לא שכחתי אפילו כדור פרוגינובה אחד) האם למישהי זה קרה ? מה לעשות ?

אדוינה

New member
הי טליה!

עזרה
בעוד מספר ימים אני אמורה לעבור החזרה, מאתמול אני מדממת מעט (לא שכחתי אפילו כדור פרוגינובה אחד) האם למישהי זה קרה ? מה לעשות ?
הי טליה!
טליה,הייתי מציע שתתקשרי לרופא,אולי הוא יוסיף עוד פרוגינובה.האם עשית בדיקה של גובה הרירית? גם לי זכור שהיתה הכתמה לפני ההחזרה אך לא דימום(זה היה לפני שנה וחצי). ולא זכור לי מה עשיתי אז,אך נדמה לי שזה חלף מייד. שיהיה בהצלחה

תודה על העזרה

הי טליה!
טליה,הייתי מציע שתתקשרי לרופא,אולי הוא יוסיף עוד פרוגינובה.האם עשית בדיקה של גובה הרירית? גם לי זכור שהיתה הכתמה לפני ההחזרה אך לא דימום(זה היה לפני שנה וחצי). ולא זכור לי מה עשיתי אז,אך נדמה לי שזה חלף מייד. שיהיה בהצלחה
תודה על העזרה
תודה רבה על האינפורמציה, אני אכן דיברתי עם הרופא שלי מחר אני אצלו לבדיקת הרירית אכן יש הכתמה אך גם כתמי דם קטנים. האם הסתדר אצלך אז הכל והרית לאחר מכן (באותה החזרה) ?

פיש10

New member
גם לי היה משהו דומה

עזרה
גם לי היה משהו דומה
יומיים לפני ההחזרה קמתי בבוקר עם דימום קל ומאוד נלחצתי. בבדיקת OS הרופא לא ראה כלום ובצעתי את ההחזרה במועד. מקווה שזה כלום, אל תלחצי. דרך אגב מחזור טיפול קודם לא היתה לי הכתמה והכל דפק רגיל. אבל בבדיקת הרירית לפני ההחזרה התברר שהיא אינה שלמה וההחזרה בוטלה. כך שההכתמה לא אומרת עדיין שזה הסוף של הטיפול.

גולה1

New member
גם לי זה קרה, יום לפני ההחזרה

עזרה
היו לי כתמים של התחלת מחזור, כבר הייתי בקפריסין וישר ביקשתי מהרופא שם שיעשה לי אולטראסאונד ואז ראינו שהרירית בסדר. הוא הסביר לי זה עודף של פרוגינובה בגוף, אבל זה עבר. בהצלחה

תודה

היו לי כתמים של התחלת מחזור, כבר הייתי בקפריסין וישר ביקשתי מהרופא שם שיעשה לי אולטראסאונד ואז ראינו שהרירית בסדר. הוא הסביר לי זה עודף של פרוגינובה בגוף, אבל זה עבר. בהצלחה
תודה
תודה על האינפורמציה אני בדרך לרופא מקווה שהכל יהיה בסדר

לריה

New member
אפשר להיכנס להריון עם דימום

עזרה
אפשר להיכנס להריון עם דימום
הרופא שלנו בריגה סיפר שאשה אחת הגיע אליו עם דימום ביום ההחזרה והיא ילדה השבוע שלישיה כך שיש לך עוד סיכויים טובים תמשיכי כאילו זה לא קרה. ב ה צ ל ח ה

מצב
הנושא נעול.
למעלה