עזרה

Pitza5

New member
עזרה

שלום,אני בת 16 וחצי ולוקחת גלולות דיאנה וכדורי אנדרוקור כבר שנה בערך אני חושבת שהגלולות או הכדורים גרמו לטמפ' הגוף שלי ממש לעלות.. בקיץ אני ממש ממש סובלת,אחרי 5 דקות הליכה איטית מאד,ואפילו לא בשמש אני פשוט מתה מחום,מזיעה נורא והפנים שלי נהיים ממש אדומים. זה נורא מציק ומביך בייחוד בתקופת הלימודים בשיעורי ספורט כשאני צריכה תמיד להמציא תירוצים למה אני לא יכולה להשתתף. שנה שעברה כשעוד לא נטלתי את הגלולות זה לא היה לי ככה בכלל אבל פתאום קצת אחרי שהתחלתי לקחת אותן ממש נהיה לי חם תוך דקה ואני משווה את זה לאנשים אחרים ואין אף אחד שחם לו ככה כמו שלי ואני ממש סובלת מזה כי כל הקיץ אני צריכה להיות תקועה בבית זה נשמע לך הגיוני שהגלולות גרמו לזה? ואם לא,יש משהו שיכול למנוע את זה או להוריד את הטמפ' גוף שלי? אני יודעת שילדה מהכיתה שלי עשתה השנה בדיקת דם בחורף כי כל הזמן היה לה קר. לי כל הזמן חם, איזה בדיקת דם את חושבת שהיא עשתה והאם גם אני יכולה לעשות אותה כדי לקבל טיפול? סליחה על האורך ותודה!

עזרה

לא מכירה תופעות כאלה מגלולות או מאנדרוקור. כדאי לגשת לרופא המשפחה ולהתייעץ איתו. ייתן ושווה לבדקו את תפקוד בלוטת התריס ( בדיקות דם ) . אולי ה גם מה שבדקו לחברה שלך.

למעלה