עזרה

love mcr

New member
עזרה

יש לנו כלב כבר די הרבה זמן הוא מאוד אוהב לנשוך.. שהוא היה גור שחשבנו שזה רק משחק וזה יעבור לו אבל הוא כבר האמת די גדול והוא ממשיך לנשוך, יותר חלש ונראה בתור משחק אבל עדיין מפריע הוא כלב עם הרבה אנרגיות והוא נמצא רוב הזמן בגינה האחורית כשמשחררים אותו גם לגינה הקידמית הוא הורס את הצמחים והורס בעיקרון כל דבר שהוא רואה קשה להיות לידו כי הוא נושך והוא מאוד אגרסיבי ונראה שהוא סובל בגינה האחורית ואין לו שם מספיק מקום אבא שלי רוצה להחזיר אותו לצער בעלי חיים או להביא אותו למישהו ואני ממש ממש נגד \= יש עצות?

drora121

New member
כלב שחי בחצר האחורית

גם אם משום סיבה מהותית, הוא כלב שיש לו חסך בפעילות ובקשרי להקה. לא פלא שכבר סוף סוף מוציאים אותו לחצר הקדמית אז הוא הורס ומשתולל. נסי לשכנע את אבא שלך לאלף את הכלב למשמעת. כלב מאולף הוא כלב שנוח לחיות איתו ולצידו והוא מפסיק להיות מטרד. כיוון שכך, גם איכות החיים של הכלב עצמו תגדל. מה שברור הוא שאי אפשר להחזיק כלב בחצר מנותק מכל חי, הוא זקוק לחברתכם, לטיולים יומיומיים, למשחקים משותפים, לפעילות אנרגטית שתשחרר את מטען האנרגיה שלו ועוד... חיים בחצר האחורית אינם חיים לכלב. הרבה כלבים משתגעים ונעשים "מופרעים" בשל הזנחה מנטלית וחברתית ואילו כלב מאולף ונוח כיף איתו. אם אין מי שייצא איתו לטיולים יומיומיים ויקדיש לו תשומת לב לה הוא ראוי, אולי באמת מוטב למצוא לו בית חלופי. על כל פנים, אם הבעיה היא התנהגותו של הכלב, ניתן לטפל בבעיות התנהגות באמצעים אילופיים/התנהגותיים. אם הבעיה היא שאף אחד לא מוכן לקחת אחריות על איכות החיים של הכלב, מוטב למצוא לו בית חלופי. תודה, דרורה צחור כי כלבים זו האהבה שלך, אילוף כלבים זה המקצוע שלי

גם אני הייתי מתנהגת כמוהו

בעצם לא - היה לי פה והייתי יכולה לצרוח הצילו עד השמים. בידוד חברתי ואתם מצפים שהכלב יהיה "נורמלי" ?

למעלה