עזרה

lonush15

New member
עזרה

איזה ספר אתם ממליצים לקנות ליומהולדת של מישהי?

שאניה

New member
אני אישית קראתי לא מזמן את

האלכימאי וממש התלהבתי אבל זה ספר שקשור לדעתי לאופי אני חושבת שהוא ממש מוצלח!

lonush15

New member
שאניה

האמת שמעתי על הספר הזה, ממ.. אני מחפשת ספר עם רומנטיקה, אהבה, הרפתקאות

מכתב בבקבוק

ספר מקסים שמאוד נהניצי ממנו יש גם את האפיפיור יוהנה אבל הוא פחות רומנטיקה

שאניה

New member
הוא יותר ספר עם תובנות..

אבל יש בו קצת מכל דבר אני לא הצלחתי לרדת ממנו פשוט עצרתי את עצמי כל כמה דפים כדי שלא יגמר לי מהר מדי אני אישית ממש ממליצה אפילו לך לקרוא אותו כאילו - לא צריך לקנות מתנה למישהו פשוט לקרוא!

danieli rose

New member
הנעלמים/הרלן קובן

אי אפשר לעזוב את הספר הזה עד שמסיימים.. פשוט טוב.

lonush15

New member
danieli rose

התחלתי לקרוא אותו ולא ממש אהבתי:S והחברה שלי אוהבת דברים בסגנון שלי

ובכן../images/Emo60.gif

יש המון המון אפשרויות! זה תלוי במישהי, בת כמה היא, איזה ז'אנר היא אוהבת, איזה טיפוס של בן אדם היא (למרות שקשה לדעת מה כל אחד יאהב, יש המון הפתעות בחיים). נראה לי ש'יונה ונער' זה ספר שהרבה יכולים להתחבר אליו, לא רק כי הוא זורם, כתוב נהדר, וגם מאוד ארצישראלי - הוא גם מאוד מעניין. זה של מאיר שלו וזה הולך די חזק לאחרונה. זו המלצה כללית, כמובן שכדי להמליץ בצורה מדוייקת יותר (או לפחות כמעט-מדוייקת יותר) כדאי לדעת מי הבחורה:]

lonush15

New member
לולו המשוגעת

היא בת 15 והיא אוהבת משהו בסגנון הרומנטיקה, אהבה, משהו כמו "אהבתי כל כך","אל תקראו לי חירות", משהו שאתה נכנס לתוכו תוך קריאה

ממ זה קצת רומנטי../images/Emo60.gif

אבל זה אהבה לאישה שמשולבת באהבה לארץ ישראל. קשה להסביר את זה. בכל אופן, אני מוצאת דימיון קל בין אל תקראו לי חירות לזה, אבל אל תקראי לי חירות הוא די בוסר כשיונה ונער הוא הרבה יותר בוגר (שזה די הגיוני, בהתחשב בקהל היעד שכל ספר פונה אליו). אבל זה לא קשור - אני חושבת שהיא תחבב את הספר. הוא נהדר, מתרחש בשתי תקופות זמן (עוד קו דימיון לאל תקראו לי חירות) - בקיצור, גם אם היא לא תקבל אותו, שווה לך לקרוא בעצמך

yoni la

New member
ספר הטיסה של קיציס ופרידמן

ספר הומוריסטי על טיסות לחו"ל וישראלים.

vashla

New member
*הגברת עם הקמליות של אלכסנדר דיומא

הוא רומן יפיפה בפריז במאה הקודמת...רומנטי קליל ומרגש:) מאוד *המקרה המוזר של הכלב בשעת לילה מאוחרת- מעניין וכיפי *תחרה-לפעמים הוא אירוטי קצת...אבל אחרי הכל- רומן יפה בפני עצמו *חכמת הבייגלה- מומלץ! וגם מלך החומוס ומלכת האמבטייה של אותו סופר, שכחתי את השם שלו.. ויש לי עוד הרבה מה להמליץ, תהיה יותר ספציפי לגביי סוג הספר.

lonush15

New member
Vashla

ממ.. אני חושבת שאני אלך לקראת הרומן, אני אישית אוהבת לקרוא רומנים ויודעת שגם חברה שלי אני אישית קראתי ספרים של דיומא "הרוזן ממונטה קריסטו","מחרוזת המלכה", "שלושת המוסקטרים",ואולי עוד משהו שלא עולה לי לראש:S שמעתי שגם "המקרה המוזר של כלב בשעת לילה מאוחרת" הוא ספר ממש יפה בעניין שאר הספרים לא שמעתי:S

vashla

New member
כנסי לספריחה

ופשוט תקראי תתקצירים של הספרים, ותראי מה הכי מתאים. ואז תקני:)

דווקא את המקרה לא הכי אהבתי../images/Emo60.gif

לקראת הסוף אפילו די ייחלתי לסיומו. הכל שם הרגיז אותי, קשה לי לומר למה, אבל בלי קשר - זה לא ספר שמשאיר "חותם" כלשהו, או לפחות גורם לחשוב קצת על דברים, לפחות לא לדעתי. ברור שנחמד גם לקרוא ספרים בשביל הכיף, אבל אני באמת הייתי ממליצה שאם את קונה לחברה שלך כבר משהו - כדאי שזה יהיה ספר שיבלוט בין כל הספרים שהיא קראה.

אילן הייטנר../images/Emo60.gif

הוא חביב וכו'! [אגב, יצא לך לראות את הגירסה הקולנועית לחכמת הבייגלה? אני אישית די התאכזבתי.]

למעלה