עזרה

פרדי30

New member
עזרה

איך מתמודדים עם פאזל שכולו חמניות צהוב לי בעיניים אם אצליח אני אעלה תמונה בהמשך בנתיים אשמח לשמוע טיפים

מממאיה35

New member
מיון מיון מיון

אני מניחה שמיינת ונשארו רק צהובים.. אז אלף לפעמים בעין בלתי ... אפשר להבחין בתוך אותו צבע במספר גוונים שונים, זה יכול לעזור. ואם לא - אז תעשה מיון פנמי לפי צורות החלקים - כאלה עם 2 לשונות, 3 וכו'.. ואז תחפש בפאזל איפה יש מקום להכניס חלק עם 3 לשונות (בד"כ המספר של החלקים האלה מצומצם יותר) ותחפש את אותו החלק בתוך הקבוצה של החלקים עם ה3 לשונות שהפרדת. חשוב - כל החלקים צריכים להיות פרוסים לך מול העייניים. ואם אין ברירה אז מחפשים התאמה לא לפי הציור עג החלק אלא לפי הבטן-לשון. ואם זה לא עוזר אז אין ברירה אלא חלק חלק לנסות ולראות...
שמתי תמונות דוגמא למיון - אפשר לראות שכל פלטה מכילה את אותו סוג של חלקים.

fairy8

New member
אהבתי....

את הפלטות של המיון חלקים, מזה הפלטות האלו? כמה חלקים בערך נכנסים לך שם?

מממאיה35

New member
עד כמה שזכור לי

זה פלטות שקניתי ב"הכל בדולר" (בסנטר במקרה שלי, עלו 2 דולר לפלטה, אבל מי סופר
). מה שטוב בהן זה שיש להן מסגרת והן "שקועות" ככה ששום חלק לא בורח החוצה. עד כמה שידוע לי השימוש המקורי שלהן הוא לציור.. יש לי 5 כאלה, והן ממש מעולות לפיזול! כמה חלקים נכנסים בהן? האמת לא ספרתי, לדעתי כ 50 חלקים..? אולי ניתן לנעמי לספור?

123נעמי

New member
אז ככה../images/Emo12.gif

לאחר עיון מעמיק בתמונה שצרפת ולפי ספירה מדעית את הכנסת 83 חלקים אבל היית יכולה יותר!!!! למה בזבוז המקום? בשקט יכולים להיכנס 100 חלקים. אני משתמשת במגשים לבנים מפלסטיק שקניתי בחנות לכלי בית מצויין בשביל הסדר הטוב המגשים יושבים אחד על השני בסדר מופתי ולא מפוזרים לי קופסאות בכל הבית אני צריכה לספור או לחפש עוד משהו?

מממאיה35

New member
בואי לא נהיה קטנוניים

באמת נראה לי שאפשר עד 100, אבל למה בצפיפות? למה שלא ירגישו בנוח ובמרחב שאני יכולה לספק לכל חתיכה וחתיכה?

123נעמי

New member
צפיפות זה טוב../images/Emo6.gif

ככה כל חתיכה יכולה ללחוש לחברתה איפה המקום הנכון שלה בפאזל. מרחוק - צריך לצעוק. וחוץ מזה תדאגי לחתיכים לא לחתיכות

למעלה