עזרה??? מישהו יודע אך אפשר להגדיל את הטיסן בריל פלייט ואת תנועת ההגאים ועוד כל מיני דברים כאלו?
O omri m New member 2/5/02 #1 עזרה??? מישהו יודע אך אפשר להגדיל את הטיסן בריל פלייט ואת תנועת ההגאים ועוד כל מיני דברים כאלו?
M motigano New member 2/5/02 #2 מה אתה חושב עלו תגיד אני חושב גם לקנות את הסימולטר הזה האם או שווש את המחיר 1100 ש"ח והאם יש הפשרות להשיג דאמו שלו או משהו כזה אני מאוד אודה לך אם תפרט קצת על הסימולטר
מה אתה חושב עלו תגיד אני חושב גם לקנות את הסימולטר הזה האם או שווש את המחיר 1100 ש"ח והאם יש הפשרות להשיג דאמו שלו או משהו כזה אני מאוד אודה לך אם תפרט קצת על הסימולטר
O omri m New member 2/5/02 #3 היה אותו פעם להורדה מהאינטרנט ... אבל מחקו את האתר תבקש ממישהו בפורום שגר בעיר שלך שיצרוב לך או שיביא לך
היה אותו פעם להורדה מהאינטרנט ... אבל מחקו את האתר תבקש ממישהו בפורום שגר בעיר שלך שיצרוב לך או שיביא לך
M motigano New member 2/5/02 #4 מוכן לשלם לפי מיטב ידעתי לא ניתן לצרוב את הדיסק הנ"ל בכל אופן אני מוכן להגיע לכל עיר האזור המרכז כדי לקנות אתו. למישהו יש הצעות?
מוכן לשלם לפי מיטב ידעתי לא ניתן לצרוב את הדיסק הנ"ל בכל אופן אני מוכן להגיע לכל עיר האזור המרכז כדי לקנות אתו. למישהו יש הצעות?