עזרה SOS אבל ממש SOS

Shlomi Alex

New member
עזרה SOS אבל ממש SOS

הי אנשים, אני כרגע נמצא בניו-יורק, קניתי פה את העונה הראשונה על DVD,וב"תוספות" יש ראיון עם כל צוות השחקנים וההפקה של הסדרה. בנוסף למה שהם אמרו בנוגע למיקום של STARS HOLLOW זכור לי שהיה איזה פרק לא מזמן שרורי נסעה לבקר את ג'ס בניו-יורק סיטי, וזה לקח לה משהו כמו חצי יום הלוך וחזור באוטובוס, מה שמביא אותי למסקנה, שאני ממש לא רחוק גיאוגרפית מהאתר צילום של הסדרה. כמו שכבר ציינתי, צוות השחקנים וההפקה סיפרו שאת המיקום של העיירה מצאה היוצרת של הסדרה בטיול עם בעלה לקונטיקט, נאצר ששם המקום הוא "וושינגטון דיפו", בחיפושים באתרי האנטרנט ובמפות מקומיות בארה"ב לא מצאתי את המקום, אבל נהג מונית אחד נתן לי כיוונון כללי למקום, משמע, שיש מקום כזה. ובכן, השאלה שלי היא, האם למישהו פה יש מושג לגבי המיקום של אתר הצילומים, כדי לאמת את דברי... והאם למישהו יש אולי מושג איפה לעזאזל זה נמצא על המפה...???? אשמח לעזרה... המון המון תודה. שלומי. נ.ב אם אגיע למקום בסופו של דבר, אני מבטיח לשגר לפה תמונות.

Gilmore Girly

New member
נ"ש + תשובה (פלייייז כנסו! זה חשוב)

תצביעו פה! http://www.petitiononline.com/glmrgrls/petition.html כדי שהולמרק ישדרו את העונות השלישית עד החמישית!! ותשובה: מצלמים את זה בקליפורניה באולפנים של Worner Bros. (הייתי שם!!!!!!! :) אגב, ידעתם שיש את הבית של רורי ולורליי פעמיים? אחד שהוא המבנה עצמו של הבית מבחוץ עם הגינה, והשני בתוך אולפן סגור שזה הבית מבפנים...הייתי בשניהם!! :)))))))) וגם הבית של לרוליי ורורי -הזה עם הגינה לא הזה בתוך האולפן- הוא בעצם הצד השני של הבית של סוקי וג'קסון!!)

../images/Emo41.gif../images/Emo41.gifאנשים להודעה מעליי דחופ../images/Emo41.gif../images/Emo41.gif

כולם להצביע בבקשה,ככה יביאו לנו את העונות ! כולם כולם כולם להצביע !

כולם בוקר טובבב../images/Emo41.gif

בדקתי את העצומה ובושה רק 15 נרשמו! מתוכם 5 אני (3 על שלושת האימליים שלי ו2 חתימות ידידות שלי) אני מבקש ממכם להפיצ את זה או הלרשם ע עוד אימליים זה חשוב... אני אחרי הבית ספר ימשיך הלירשם עד שיכאב לי היד תריכים הלגיע ליותר מ100 יאללה שיהיה לנו יום טוב!

כולם בוקר טובבב../images/Emo41.gif

בדקתי את העצומה ובושה רק 15 נרשמו! מתוכם 5 אני (3 על שלושת האימליים שלי ו2 חתימות ידידות שלי) אני מבקש ממכם להפיצ את זה או הלרשם ע עוד אימליים זה חשוב... אני אחרי הבית ספר ימשיך הלירשם עד שיכאב לי היד תריכים הלגיע ליותר מ100 יאללה שיהיה לנו יום טוב!

zicko

New member
כמו שכבר אמרו,

התוכנית מצולמת באולפנים בלוס אנג'לס, והעיירה עצמה היא פיקטיבית. לגביי הוושינגטון דיפו, אני באמת שלא יודעת איפה זה נמצא, אבל בהתחשב בכך שאת ההשראה לתוכנית קיבלו אמי ודן בעיקר מהשיחות בין תושבי העיירה והאווירה, אני לא חושבת שיעזור לך כל כך להגיע לשם. :\

Shlomi Alex

New member
המון המון תודה לכולם...

אז לוושינגטון דיפו, אולי כבר אין לי למה ללכת... אבל אני בהחלט מתכנן ביקור ב L.A על הסט של הסדרה... אגב, עוד שישה ימים יוצאת פה העונה השניה על DVD, מקווה שגם אצלכם... שוב, תודה. שלומי.

אתה לא תצא מזה ב"תודה" חח לא ככה

רוצים תמונות,אם תפגוש מישהו מהקאסט מסור לו אתאהבתנו ...

למעלה