עזרה :S

Dani954

New member
עזרה :S

אני חייב ממש עזרה שקשורה לפיג'מות אם אתם זוכרים השם של נג'י הוא גם קומרדין... והתערבתי עם חבר שלי על משהו שקשור לקטע... אתם זוכרים איזה פרק זה היה במקרה?? זה מאוד יעזור תודה וחג שמח ^^

השם של נג'י הוא נג'י קומרדין ג'קסון

זה מופיע בכל מיני פרקים..לא בפרק ספציפי

Dani954

New member
לא....

פשוט אני זוכר שפעם אחת הוא ממש הסביר למה קוראים לו ככה (משהו עם משמשים מיובשים). XDD

טווול

New member
כה

יש איזה פרק שהוא אמר שקוראים לו נג'י קומרדין ג'קסון כי שהוא היה קטן אז הוא היה אוכל חתיכות של קומרדין הדגים הקטנים האלה שאוכלים בקופסאות אני לא זוכרת אבל איזה פרק

אני זוכרת את הקטע הזה../images/Emo223.gif

אבל אני לא בטוחה- יש מצב שזה מעונה 5 פרק 19 'פיק פיק פוק', כשנג'י יושב עם חבורה של ילדים ומספר להם סיפור. זה שם? אני לא הכי בטוחה.. סורי. המוח שלי נפגם.;;

Dani954

New member
גם אני חשבתי בהתחלה שזה משמה.

אבל הורדתי את הפרק וזה לא היה שמה.... וטוול סליחה....

טווול

New member
מצאתי מצאתי מצאתי!!!!!!

אני חפרתי על זה שעותץ ולא מצאתי אז התחלתי לעבור על הפרקים וחשבתי אולי זה סרט יפני ובאמצע הפרק הגיע אלייי הארה!!! של נג'י יושב מול החבורה ומספר להם ושהם באצעם לא קוראים לו בכלל ומשם הבנתי ישר שזה........................................פרדי על הבוקר!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!.................... עונה 4:)

Black Devil18

New member
../images/Emo222.gif בכל (!!!!!!!) ההודעה הזו..

הבנתי בדיוק 7 מילים : " מצאתי מצאתי מצאת " ( כותרת ) ובגוף ההודעה : " אני חפרתי על זה ". מעבר לכך , באמת שניסיתי , אבל לא הצלחתי להבין.

Jen74

New member
תנו לי, אני אתרגם ../images/Emo3.gif

טווול מתכוונת שבמשך שעות היא עברה על הפרקים וחשבה שאולי זה "סרט יפני" אבל באמצע הפרק היא הבינה שבעצם מדובר בפרק "פרדי על הבוקר" עונה 4

למעלה