עזרה PHP בעיצוב פורום IB

הקוברה

New member
עזרה PHP בעיצוב פורום IB

שלום לכולם אני צריך עזרה בקשר לעיצוב פורום IB יש לי אותו כמובן חח בעיצוב פשוט ועכשיו אני רוצה עיצוב רציני עם תיכנות טוב אני רוצה שהעיצוב שלי יהיה כזה http://web.archive.org/web/20040509114027/http://www.csf.co.il/ אתם רואים איך הקטגוריות מסודרות ככה אני רוצה את זה!! זה החלום שלי אז בבקשה אם יש מישהו שבאמת רוצה לעשות למישהו אחר טוב בלב (לי כאילו) אז אני יודה לי באמת אני מתחנן לעיצוב כזה אני חייב אותו אני רואה את זה ובוכה... אז אם מישהו מוכן שיצור איתי קשר באי סי קיו 5080121 אז בבקשה בשביל מתכנת זה 5 דקות עבודה וזה 5 דקות שיעשו אושר לבנאדם.. אז תודה רבה באמת תודה לכל אלו שיעזור לי...

oved_m

New member
5 דקות אולי להחליט לא לעשות

5 דקות אולי להחליט לא לעשות

הקוברה

New member
רק עזרה אני מבקש..

תעזרו לי איך להכין את זה.. בבקשה זה יגרום אושר.. להרבה מאוד אנשים כניראה שאנחנו הישראלים באמת עם חרא לא מוכן לעזור אחד לשני רוצה רק גמול אז האמתי לא צריך חשבתי שכאן בתפוז זה שונה שאוהבים לעזור לאנשים שרוצים לעזור לאנשים אז תודה בכל אופן..

bnayal

New member
שמחית לעזור ../images/Emo140.gif

אם היית מבין איך עובד תפוז היית שם לב שלא הגבתי אליך בכלל. אחרי הודעה בסגנון שלך, לך תחפש את החברים שלך.

Jonatan 44

New member
אבל אתה לא מבין../images/Emo70.gif

זה יגרום כל כך הרבה אושר לכל כך הרבה אנשים
נו באמת, אנחנו מדברים על הסכמים שלום בין עיראק לישראל
, כי זה יגרום הרבה אושר

bnayal

New member
../images/Emo2.gif

אבל אנחנו כבר בשלום עם עיראק לא?!
עירק=>אמריקה
*לא מאמין שהצלחתי לשפר קוד שרץ 450 שניות ועכשיו הוא רץ 75 שניות, בין היתר בעזרת הפונקציה של ההפיכת עברית שהבאתם לי
*

Jonatan 44

New member
אז ייאלה

בוא ניסע לשם
אולי אם אני אשאל את סבתא שלי, היא תגיד לי איפה היא באיזה רחוב/אזור היא גרה (אני יודע שבבגדד)

הקוברה

New member
מה אני יעשה אני לא יודע לכתוב הודעה

אני לא יודע לכתוב הודעה מה אני יעשה.. אבל בבקשה שמישהו יעזור לי..

bnayal

New member
אז איך כתבת את זאתי?

אני אישית לא נוהג לגעת במערכות מוכנות...

הקוברה

New member
לא יודע.. אבל שמע חבל שאתה לא יכול.

שמע חבל שאתה לא יכול לעזור לי אבל תודה בכל זאת.. אני מקווה שמישהו כאן ישמח לעזור לי כי מה אני מבקש כולה עיצוב למערכת IB ואחי אתה לאיכול לנסות לפחות? כי באמת אני זקוק לזה נואשות

bnayal

New member
רגע

אתה רוצה עיצוב או תכנות? אני לא עושה עבודות חינם, יש לי יותר מדי עבודה על הראש...

הקוברה

New member
תיראה..

עיצוב לפורום שזה דורש תיכנות..זה עבודה של 10 דקות לגאון ואחי אם אתה לא רוצה לעשות את זה בחינם כי באמת אין לי כסף לשלם לך אז תודה בכל זאת..

הקוברה

New member
כמו שאמרתי תודה בכל זאת.. וחבל..

כמו שאמרתי תודה בכל זאת.. וחבל..

Jonatan 44

New member
על פי איזה מחקרים אתה קובע את זה?

אני מכיר רק גאון אחד, ואני חושב שאפילו לו זה לא כזה קל. אם אתה רוצה להכין עיצוב אתה צריך להתחיל לתכנן, לעצב תמונות, אם יש צורך גם לתכנת, ובסוף לעשות debug. אם אתה רוצה להכין, פנה אל הפורום שהבאתה, תישאל אותו מאיפה הסקין, תיפנה לפורום התמיכה של מערכת הפורומים שלך, ותתקין. עבודות בחינם אין. תיראה את השיקול שלי: *"לעבוד" (בוא נגיד יותר להיתנדב) אצלך, להרוויח 0 שקל, אבל ליגרום כל כך הרבה אושר להרבה אנשים. *לעבוד אצל מעסיק, שמשלם טוב, להרוויח כסף, שבעזרתו אני אוכל ליגרום אושר לעצמי. [אתם יודעים, סרטים/מסעדות/חומרה חדשה]. מה לדעתך יותר שווה? אגב, אם אתה מצליח ליגרום לי לחשוב שבאמת הפורום שלך "יגרום כל כך הרבה אושר להרבה אנשים", אני עושה את העבודה הזואת עכשיו.

הקוברה

New member
תיראה...

שמע אני באמת מצדיק אותך אין הרבה אנשים שיודעים ויתנדבו בחינם לעשות זאת ואני יכול להבטיח לך שככה זה רק בישראל אנחנו לא יכולים לעשות אחד לשני טובות או כל דבר אחר בחינם וככה אנחנו ניראים ככה המדינה שלנו תסתכל על המצב על הנוער על כולם ככה זה באמת זאת המדינה שבה אנחנו חיים וברור שבנאדם שמקבל על כך כסף ירצה לעשות כי זה עוזר לו ולכיס שלו ומה שאני מחפש זה בנאדם טוב אחד שאיכפת לו ובאמת רוצה לעזור לי לאנשים ולכל אחד אחר להצליח לגדול ולהתפתח ואחד כזה אני מחפש שבאמת איכפת לו ורוצה לעזור ותיראה בקשר לעיצוב פניתי למנהל לא מוכן לעזור לי ולא מוכן כלום לדבר על העיצוב הזה פשוט לא מעוניין פניתי לפורום תמיכה וכמו שכל ישראלי בפורום תמיכה אומר "תשלם-תקבל" (משפט ישראלי ידוע) הפורום שלי יגרום להרבה אנשים אושר אני לא יכול לשכנע אותך בכך אבל אם אתה עושה את זה כי זה גורם לאנשים אושר זה טוב וכך כולם צריכים לנהוג והלוואי שכך כולם ינהגו יש לי אנשים בפורום שפשוט רוצים שיהיה גישה יותר נוחה לפורום שיהיה יותר כייף לגלוש בו כך יהיה אפשר להפתחת ולגדול ובאמת להפוך לקהילה על רמה ולקהילה שמצליחה באמת.. תיראה אני בניתי אימיול מהיר מאוד אולי שמעת עליו SZeMule בהתחלה היה אותו רק לי ולחברים שלי שרק אנחנו נוכל להנות ובאמת היה מעולה כולם התלהבו אבל ראיתי שאנשים זקוקים לזה ובאמת רוצים אז שיתפתי אותם עם זה והבאתי להם את זה שיהנו גם שלא רק אני יהנה כי זה תמיד כייף לשתף דברים שלך עם כולם ולעזור אני בנאדם שאוהב לעזור אבל אפעם לא קיבלתי על זה תמורה וגם אני לא רוצה אבל מה אני מבקש רק שמישהו באמת שיוכל לעזור לי לא בתור אחד שרוצה תמורה על כך אלא אחד שבאמת מעוניין לעזור ותאמינו לי זה יביא רק הרגשה טובה לבנאדם הזה הוא יהנה באמת יהנה הוא יראה איך הקהילה מתפתחת ובעזרת ה' תיהיה אחת הגדולות והוא יוכל להשוויץ " את העיצוב שלהם כן אני הכנתי אותו!" מבין בנאדם באמת רוצה שיהיה טוב לאחרים שאיכפת לו... וזה כל מה שאני מחפש בנאדם כזה..

Jonatan 44

New member
זה טוב ויפה

אני יכול להגיד עד מחר "תיארו אני עיצבתי את זה", זה עדיין לא ישנה את מצבי הפיננסי.

הקוברה

New member
שמע אחי..

שמע אתה לא רוצה לעזור לי זכותך.. אבל תודה בכל זאת אני ימשיך לחפש בנאדם שיוכל לעזור לי..

למעלה