עזרה MIO550

Bashuado

New member
עזרה MIO550

שלום לכולם. מיום ו', כנראה משעות הבוקר, אינני בטוח, אין לי קול במכשיר. הסמן בחלקו העליון של המכשיר מסמן לי שהקול במכשיר כבוי וכשאני מנסה להדליק אותו הקול כמו מכב עצמו בשנית. מישהו נתקל? מכיר? יודע איך לעזור?! תודה, יוסי.

AYELET1

New member
סליחה על השאלה, אך ניסית לבצע סופט ריסט?

התקנת משהו חדש? ביצעת איזה שינוי אחר לפני שזה אירע?

Bashuado

New member
ניסיתי סופט ריסט

ולא התקנתי שום דבר חדש או ביצעתי שענוי כלשהו... :(

Bashuado

New member
אף אחד לא מכיר/ נתקל בבעיה?!

הייתי בטוח שהישוע תבוא מכאן...

שתי שאלות...

1. האם מותקנת אצלך תוכנת IGO ? אם כן - הכנס לתוכה, בדוק אם יש X על סמל הרמקול. אם כן לחץ לשינוי, בדוק שהסימול ירד, צא מהתוכנה ונסה שוב להכנס להגדרות הקול. 2. אל תעלב לי, אבל אני לא מכיר אותך ולא יודע עד כמה אתה מתמצא, ולכן אכתוב לך איך משנים את הצליל - לחץ על סימן הצליל, וודא שהסימון למטה הוא על "פועל" ולא על "כבוי", הרם את סמן העוצמה למעלה, לחץ על שטח נטרלי כל שהוא כדי לצאת. 3. אני אנסה לבדוק לך האם ידוע על איזו בעיה ב 550, לא ידוע לי על בעיה כזו אבל שווה לבדוק. אגב - מתי קנית את המכשיר? (כדי לדעת אם זה ה 550 הרגיל או המיו 550m שנמכר לאחרונה עם זכרון פנימי של 2G ועם תיקונים ב GPS)

Bashuado

New member
לא נעלב בכלל.

להיפך, אני מעריך את העזרה- 1. בדקתי את ה- IGO אבל שם ההגדרות תקינות. 2. ככה בדיוק אני מנסה לסדר את הקול אבל זה לא עובד. 3. קניתי את המכשיר בסביבות ינואר- פברואר, יש לו 512MB זיכרון פנימי.

AYELET1

New member
מניחה שלא יתכן ש...

שקונקטור של אוזניות נשאר תקוע בחריץ של האוזניות כי אתה כותב שגם אייקון הקול מראה על השתקה, נכון? למיטב ידיעתי גםם המיו ה"רגיל" נמכר כיום עם GPS תקין (לא שייך לקול). בכל מקרה, יכול לבצע גיבוי (לא בעזרת אקטיב סינק אלא עם תוכנה צד שלישי) ואז לבצע הארד ריסט, שמוחק הכל מכל כל, ואז לבדוק?

חוששני...

שהברירה היחידה שנותרה לך היא לעשות Hard Reset, אחרי שנכנסים לזה אז זה בעצם לא כל כך נורא. כמובן שקודם תעשה את כל ההכנות - 1. סנכרן עם המחשב 2. גבה את נתוני ה Outlook כך - העתק את התיקייה הזו C:\Documents and Settings\YOURNAME\Local Settings\Application Data\Microsoft\Outlook כמובן ש YOURNAME הוא שמך כפי שהוא מופיע שם. 3. בדוק שיש לך את קובצי ההתקנה של כל התוכנות שמותקנות אצלך ואת מספרי הרישוי שלהן. והמהדרין אפילו מכינים קובץ טקסט עם רשימת התוכנות שיש להתקין, היכן נמצא קובץ ההתקנה של כל תוכנה. מספר רישיון, לאן להתקין (זכרון ראשי / זכרון פלש / כרטיס זכרון). אם אתה עובד מסודר אז, כולל ההכנות, זה אורך כשעה וחצי של שכרון חושים. זו גם הזדמנות לסדר אותו יותר טוב לאור נסיונך (התוכנה הזו עובדת לאט מדי מכרטיס הזכרון, בתוכנה ההיא אני בכלל לא משתמש כמו שחשבתי, ולתוכנה ההיא בכלל יצאה גרסא חדשה יותר). כמובן שאחרי כל תוכנה שתתקין בדוק אם היה שינוי בהתנהגות הסאונד. בהצלחה

Bashuado

New member
הבנתי את כל זה, עוד שאלה-

בעצם אולי 2- 1. מה בדיוק עושה הארד ריסט וכיצד עושים את זה? 2. מה זאת אומרת לסנכרן בעזרת תוכנה צד שלישי?! ושוב, המון תודה...

AYELET1

New member
1. הארד ריסט מחזיר אותך להגדרות יצרן

כלומר מוחק הכל עד העצם מהמכשיר ואתה מקבל מכשיר בבתוליו ובמערומיו - כפי שיצא מהקופסה . בדוק שיש לך את פרטי רשיון העברית לפני מעשה כזה וגם סנכרן אותו כך שישמרו לך אנשי הקשר, פגישות וכן הלאה כל ה-PIM הארד ריסט 2. לא לסנכרן אלא לגבות עם תוכנה צד ג' כמו ספרייט או SPB BACKUP קרא על גיבויים

למעלה