עזרה

c h o o l a

New member
עזרה ../images/Emo99.gif

שלום שמי שחר ואני עוד מעט מקבל רשיון ולבנתיים אני ממש מתעניין במכונית והלכתי על ג´פ כלשהו כיון שאני מבלה כמעט כל יום בים ( גולש ) בקיצור אני צריך ממכם עזרה קטנה תנו לי בבקשה שמות של ג´פים טובים פתוחים , סגורים בגודל סדר כלשהו לא מחיר מופרז משהו כמו על 40,000ומתחת אבל ג´פ ברמה גבוה שיתן הרבה יהיה אפשר להכנס איתו לשטח בלי פחד להתקע וסיכון גבוה ושממש מממש יהיה אפשר לשמוע מוזיקה ברכב בלי רעש חזק של המנוע תודה

teen17

New member
תקרא את תגובתי בנושא בעמוד זה

על אחד שגם רצה ג´יפ.

-רוני-

New member
שלום שחר

יש בהמשך הדף שיחה בנושא נהג חדש והג´יפ, זה מתחיל ב"שלום חברס" קאר זאת ובמידה ויהיו לך עוד שאלות שלא נענו שם אשמח לעזור,

c h o o l a

New member
היי ותודה

אבל יש לי עוד שאלה במקרה נכנסתי לאתר שעוסק במכוניות 4X4 וראיתי שם כמה ג´פים נורא נחמדים ואין לי מושג עליהם הכוונה לשמם ופרטים תכניים הנה כמה מהג´פים

NaughtyBoy

New member
יווו איזה סופה מדהים......

כמה עולה אחד כזה???? בטח מה אפשר לעשות עם רכב כזה....

teen17

New member
הוא מוגבל במה שהוא יכול לעבור

ואני יסביר לך גם למה. אם תשים לב טוב בתמונה אז תראה שהוא לא עשה בחוכמה והגביהה רק את הבודי של האוטו ולא את כל המרכב יחד עם הבודי ובגלל זה הוא לא יוכל לעבור את כל המכשולים שהיה ניתן לעבור אם הוא היה מגביהה את הבודי יחד עם המרכב כולו.

NaughtyBoy

New member
עדיין בן זונה של רכב....

אף אחד לא היה מתנגד לרכב כזה.... אגב אפשר לשים כאלה גלגלים גם בסמוראי?

NaughtyBoy

New member
התמונה הזאת ניראת לא ממש אמיתית

שימו לב לגלגל האחורי ניראה מטושטש קצת וגם כל החלק התחתון ניראה מטושטש.... אבל יכול להיות שצילמו אותו במצלמה דיגיטלית דפוקה.. או שאני לא רואה טוב.

teen17

New member
וואלה אתה צודק

באמת תמונה לא אמיתית. תסתכלו על הצמיד האחרוני שהוא בעצם משפשף את הבודי של האוטו מה שלא יכול להיות אחרת יהיה בעיות תזוזה של האוטו.

rodas

New member
אתה מדבר

אתה מדבר על סופה ו-cj , שניהם רכבי שטח חזקים מאוד ובעלי עבירות נפלאה. בתמונה הראשונה סופה אשר אם תרצה באותו סיגנון כמו בתמונה תהיה מוכן להשקיע הרבה יותר מהסכום שנקבתה. השני cj כבר עומד בתחום המחיר אך הטיפולים/תיקונים יעלו לך יותר מאשר בסופה. אני מצידי אומר, צבור ניסיון נהיגה מעשי בפרטית לפני סופה או cj. שניהם רכבי שטח אגרסיבים מאוד ועל הכביש הם סכנת נפשות למי שאין בידו ניסיון, אני כבר נוהג מספיק שנים וחדש על הסופה, צריך ל"דעת לנהוג" לפני לדעתי. בהצלחה גיל

rodas

New member
יכול

יכול להתחיל סביב ה-10000 ישן ובמצב לא משהו וממשיך למעלה בהתאם לגיל הרכב ורמת השיפורים. אין גבול צריך לראות ואז יודעים, מה גם שהתחזוקה לא זולה במיוחד. גיל

cyber2200

New member
סופה יושב עליך בול...

בעיקר מבחינת מחיר... אפשר למצוא אחלה סופה במחיר שצינתה. מערכת תשים כבר לבד... הוצאתה 40 אלף על ג´יפ לא תוציא עוד אלף על מערכת?! :) ד"א סופה זה רכב סביר ביותר על כביש... רק תיזהר בסיבובים בהתחלה... הוא לא צפוי למי שחא מכיר אותו- לא סרט, אבל יכול להיות מסוכן קצת בהתחלה.

למעלה