עזרה

נירה-ש

New member
עזרה../images/Emo92.gif

מנסה להכנס למאמרים ולא יכולה. ניסיתי הבוקר את מס´ הטל. שאפרת מסרה 6109610-03 ולא עונים. מה לעשות? איפה התמיכה?

נירה-ש

New member
היי אפרת../images/Emo4.gif../images/Emo7.gif

תפסתי את התמיכה של תפוז. אבל לטענתו אין העיה בפתיחת המאמרים. הוא מצליח ולכן אין תקלה. אבל אני לא מצליחה. אז הפיתרון שלו להכנס למאמרים ממחשב אחר. זו נראית לך תשובה? מה לעשות?

@זהר@

New member
זה לא פיתרון אבל

זה אכן יתן לך אינדיקציה האם הבעיה היא במחשב שלך או כללית. מכיוון שכמעט כולם יכולים להכנס ולראות את המאמרים, נראה שהבעיה היא אצלך. נסי לנקות את העוגיות של הדפדפן ואת קבצי האינטרנט הזמניים (שני הדברים ניתנים לביצוע ע"י בחירה בתפריט tools בדפדפן ואז internet options ואז delete temporary files. אם יש לך אקפלורר 6 אז גם תהיה שם אופציה לנקות את העוגיות, אם לא, אז צריך לגשת ישרות לספריה שבה הם יושבות ולמחוק אותן ואז אפשר למחוק רק את העוגיה של תפוז). עוד משהו שאת יכולה לנסות זה, בדף של המאמרים שלא עולה לך, ללחוץ על CTRL+F5 זה עושה רפרש קצת יותר רציני ואולי פעם או פעמים של לחיצות כאלו יעזרו.

נירה-ש

New member
תקראי את ההודעה שלי למירב ותביני

שלא רק שלא הצלחתי אלא אני מתחילה להיות מתוסכלת מחוסר ההצלחות שלי.

נירה-ש

New member
תודה זהר אבל../images/Emo51.gif../images/Emo92.gif../images/Emo92.gif../images/Emo92.gif

ניסיתי CTRL+F5 ולא עזר. ניסיתי גם את כלים,(יש לי אקספלורר 5) לא מצאתי שם מחיקת קבצים זמניים. עוגיות זה מושג שלא מוכר לי (אלא במטבח) ולכן אם זה אפשרי ( ניסיתי סמל של בבקשה וסימנים לתוכן הודעה והם הצתרפו לי לכותרת - ממש הכל לא מצליח לי) אולי הסבר להדיוטות עבורי. אנא אל תצחקו ממני.

למה לצחוק?

להפך אני שמחה שאתם נעזרים אחד בשני ואני מקווה שזהר תעלה לפה ותעזור לך בהקדם, אם לא נצליח לפתור את זה - כבר יש לי כמה תכניות חלופית. מחכה לזוהר ואז - אם לא עוזר - צרי איתי קשר במייל. אפרת

@זהר@

New member
נירה, האם יש לך ICQ?

אם יש אנא שלחי לי במייל ואני אנסה לעזור לך ישירות.

דליה.ד

New member
אין לי icq וגם אני רוצה לקרוא../images/Emo5.gif

תעזרו גם לי כי כלום לא עוזר!!! גם לא התמיכה ולא כלום, החלפתי מחשבים...וכלום לא עזר... בעלי אומר שצריך להחליף אותי... נורא מצחיק!!

נירה-ש

New member
יש עזרה מאשלונית

החמודה הזו פשוט הדפיסה את כל המאמרים בפורום. תחפשי ותקראי. בקשר למחשבים, זה לא אנחנו!!!! זה הם שלא מדברים עברית אלא מחשבית ובטוחים שכולם באמת מבינים. טוב לא נורא, אפשר להסתדר גם כך.

אני שמחה שאשלונית מצאה דרך...

אני אישית אתקשר לתפוז ואברר אם אפשר לתקן את העניין בעתיד. אפרת

למעלה