עזרה!

ita89

New member
עזרה!../images/Emo92.gif

שלום לכולם, אני צריך המלצות לשירי Fאנק גרוביים משנות ה-60 וה-70 שמתאימים בעיקר לריקוד. כל המלצה תתקבל בחום!

SlyStone

New member
תראה את הסרט-

Saturday Night Fever המון דיסקו והמון ריקודים מדהימים.

ita89

New member
עזוב אותך

אין לי כוח להתעסק עם סרטים למיניהם... תתן רשימה של כמה שירים שאתה חושב שהם מתאימים לריקוד

SlyStone

New member
תשמע, חבר...

אתה לא מבין מה אתה מפספס בסרט הזה... אם אתה רקדן ואתה אוהב פ'אנק ודיסקו, זה סרט חובה בשבילך! ויש עוד סרט ששמעתי עליו... Center Stage ("מרכז במה" בעברית) יש לו סאונד טראק די פ'אנקי וזה סרט על ריקודים...בקישור, תכנס ל-Tracks ותראה רשימת שירים... חוץ מזה, כמובן, Michael Jackson... אי אפשר להתעלם ממנו... תקשיב לאלבום Off The Wall.

Steezo

New member
בעעע

דיסקו, זה לא פאנק. אם אתה מחפש פאנק לריקודים יש די הרבה. הדרך הכי פשוטה למצוא הרבה זה או להוריד איזה מיקסטייפ של בי בויז או ללכת לאיזה פורום ולמצוא שם המלצות.

ita89

New member
ומה אתה חושב שאני עושה פה?

ו slystone אני לא רקדן ושיט אבל אני מחפש שירים בשביל מסיבה של חבר שלי, אני חשבתי יותר בכיוון של עבודתיו של גורג' קלינטון כמו funkadelic או parlament.

SlyStone

New member
אוקיי, עכשיו הכל ברור...

אז אתה יכול להתעלם ממה שרשמתי לפני... Jamiroquai... כל השירים מתאימים לריקודים... אתה יכול לעשות מסיבה שלמה רק של Jamiroquai... Tower Of Power... וואי, יש המון, זה לא יגמר...

ita89

New member
ולהזכירך, ביקשתי משנות ה-60 וה-70

אז ג'מרקויי יוצא מהקטגוריה לא? אתם יודעים לא התכוונתי גם למיקסים שונים שעשו לשירי Fאנק של אותן תקופות (לא דבר שכל כך אהוב עליי). אז תזרקו שמות

dweck2k

New member
כן. אבל תלמד לשרשר!

60-70? אני חושב ש-Rappers Delight בהחלט מתאים לזה. Don't Call Me Nigger Whity של סליי סטון. יהיה יותר קל אם תכוון אותנו לאיזו מטרה זו. דוויק

Steezo

New member
בחור

כתבתי לבדוק בפורומים של בי בויז ("רקדני ברייקדאנס", כאילו שיו), לא כאן.

למעלה