עזרה

keroit

New member
עזרה../images/Emo9.gif

אני מחפשת להכיר להקות (או זמרים) חדשים
אשמח אם תוכלו לעזור לי...אני אוהבת לשמוע סימפל פלאן, גרין דיי, בון ג'ובי (אפילו שאני לא בטוחה שזה רוק
), לינקין פארק (קצת) וכאלה.. אז אנ מחפשת מוזיקה בסגנון, בלי צרחוק וכאלה, אבל גם לא רגוע (נממ..אני בפורום רוק, אני בספק אם יש פה רגוע
) תודה מראש

EnchantedS

New member
הממ

להקות קצת דומות למה שכתבת יש את... Good charllote, Yellowcard, Fall out boy... לוידעת מה עוד כאלה.... אני ממליצה לך על Bad religion, שמלא כאן לא יסכימו איתי, אבל הם מזכירים לי קצת את גרין דיי בלחנים... וגם על useless id... ויש מלא שירי רוק רגועים. (אפילו יותר מידי:) )

EnchantedS

New member

*Charlotte הממ ניראה לי שככה מאייתים (הממ והם לא דומות ללינקין פארק ובון ג'ובי, המלצתי לך יותר על פאנק פופ\רוק)

keroit

New member
תודה../images/Emo140.gif

fall out boy וגם yellowcard אני שומעת, שחכתי לציין
אני אנסה את מה שהצעת, תודה

EnchantedS

New member
נתתי לה להקות שאני בטוחה שהיא תאהב

לפי הלהקות שהיא אמרה שהיא שומעת.... אני לא ימליץ לה על להקות כמו איירון מיידן ובלאק סבאת' או מה שלא תירצה אם היא אומרת למשל שהיא אוהבת סימפל פלאן... *ולא אומרים איכס על רוק* אתה הראשון שאמר לי שבד רליג'ן מסריחים.

שמע, קשה להשוות בין גוד שארלוט

ועוד מה שהיא כתבה ללהקה כמו בד רליג'ן...בכל זאת. בגלל זה היא רשמה אותם לא ליד הלהקות המעפנות.

shiris5

New member
../images/Emo207.gif

אני רוצה המלצות על שירים של GUNS N ROSES ,OASIS ו-the doors פשוט שמעתי כמה שירים וממש אהבתי. תודה

DOCTOR ROBERT

New member
לגבי אואזיס אין לי מושג, אבל...

שירים מומלצים של Guns And Roses Welcome To The Jungle Paradise City Sweet Child O'mine November Rain Knockin' On Heavens Door
שירים מומלצים של The Doors The End(לא יודע אם תאהבי, זה שיר של 11 דקות... אבל הוא טוב.) Light My Fire(השיר הכי מפורסם שלהם, עם סולואים אדירים של גיטרה וקלידים) Break On Through(שיר רוק'נ'רול פשוט ומצויין, די רועש.) People Are Strange(אין לי הרבה להגיד על השיר. סתם שיר נחמד.)

SomebodyElse

New member
לדעתי,

Guns N Roses welcome to the jungle nightrain paradise city sweet child o'mine my michelle rocket queen patience one in a million dust n bones dont cry november rain bad obsession double talkin jive dont damn me dead horse coma civil war pretty tied up 14 years get in the ring locomtoive you could be mine estranged [ניסיתי לקצץ, באמת] The Doors people are strange break on through strange days alabama song love me two times youre lost, little girl light my fire when the music's over riders on the storm the end soul kitchen the crystal ship love her madly waiting for the sun peace frog la woman touch me [המוכרים בעיקר..]

Mooyan

New member
טוב, לגאנס ולדורס כבר נתנו לך...

אז הנה כמה של אואזיס: wonderwall don't look back in anger stop crying your heart out You Know What I Mean live forever Champagne Supernova little by little whatever Married With Children all around the world The Importance Of Being Idle let there be love ואם את מעוניינת בדיסקים שלהם אז הייתי ממליצה לך על: definitely maybe (What's the Story) Morning Glory?

On23

New member
אני אמליץ לך על אלבומים:

Oasis What's The Story (Morning Glory אלבום מצויין שמעביר את הזמן אחלה. GUNS N ROSES Appetite For Destruction האלבום הראשון שלהם, עם השיר סוויט צ'יילד או'מיין, אז בטח ששווה לשמוע. :) the doors L.A Woman לוקח המון זמן להתחבר אליו, אבל הוא מעולה.

Nitzan161

New member
תשמעי Sum41, The Strokes

Bloc Party, Yellowcard ... אני מת על גרין דאי ועל לינקין שיוציאו עוד אלבום בהמשך אבל לא ממש התחברתי לסימפל פלאן..

21Revol

New member
וואוו!

אין כמו לסרק את הברביות בצהריי יום שבת עם בון ג`ובי ברקע.

EnchantedS

New member
די עם הקטילות האלו...

אם היא אוהבת את זה, אז סבבה לה, למה להרוס?

למעלה