עזרה !

מרשמלית

New member
עזרה !../images/Emo8.gif

מחפשת מיסעדה שווה בנמל בת"א - כמובן שיהיה בה בשרים. פעם היינו יושבים המון בימה - היום הם שינו את התפריט, לא מגישים פילה כך ש"הקניבל" מסרב לדגום אותה שוב. אשמח על כל המלצה - מדובר ביום שלישי בערב - הסכום לא לוקח - מה שחשוב שיהיו בה בשרים על רמה גבוהה!! יום קסום ! (נ)ועהמחייכת כל בוקר במראה!

מרשמלית

New member
זהו שהוא קטל אותה עוד לפני../images/Emo4.gif

שהגענו ונכנסו והסיפור היה כזה. התקשרתי הזמנתי מקומות וביקשתי מקום למעשנים (האיש מעשן). שכשהגענו ה"מארחת" שלאה הם הזמנו מקום אמרתי שכן ומסרתי את השם הפרטי ומס' הפלא, "ייבשו" אותנו בפתח איזה 10 דקות וזה כבר הדליק לאיש את הפויז, ולאחר מכן ניגשה אלינו "המאחרת" ומסרה כי אין מקום ואם אנחנו רוצים אנחנו יכולים לשבת בכניסה. בכניסה יש להם שולחנות לשניים קטנים - פשוט מצחיק. מאז כל פעם שאני אומרת גיליז הוא הופך לשור זועם... כך שאני לא חושבת שאני אדגום אותה בשנים הקרובות (חח....) (נ)ועה

ננה f

New member
חושבת שהאיש צודק

מאותן סיבות, המלצרים שם ווכחנים, זוהי כנראה המדיניות.(שבכל מקרה עדיפה בכל זאת על האנטיפםטיות בבויה), וחוצמזה האוכל מול התמחון, והאוכל בכלל לא מה שהוא מתיימר להיות. אני הייתי הולכת על NG.

איריסג

New member
אח... NG ....

חוץ מזה שהיא לא בנמל תל אביב (ובכל מקרה אני לא מבינה מה הגליק הגדול בנמל תל אביב. בעיני אין שם אף מסעדה ראויה) - היא עונה על כל הקריטריונים שחיפשת. ובערב הרבה יותר קל לחנות שם מאשר בנמל... זה היה הסטייק הכי טוב שאכלתי בימי חיי (והוא חולק בכבוד את המקום הראשון עם הסטייק של פיטר לוגאר שבא חודשים ספורים אחריו)

איריסג

New member
לא להאמין, הא?

אבל כן. מאד קל להרוס סטייק טוב, וב NG מצליחים להמנע מכך... הפילה שאכלתי שם היה מדהים, ועולה על כל פילה בהרבה מסעדות בתל אביב שמחזיקות מעצמן מומחיות בבשר (אודאון, דיקסי וכו'). בנזוגי וחבר שלו חלקו ביניהם את הפורטר האוס והתענגו מאד מאד. וכאמור - כמה חודשים אחר כך היינו בניו יורק בפיטר לוגאר. וגם שם היה סטייק אלוהי. אני חושבת שאני לא יכולה להגיד מי משניהם היה יותר טוב (וזו בהחלט מחמאה עצומה ל NG). היתרון של NG הוא כמובן בזמינות....

prizman

New member
הרשי לי להסתייג קימעא

הפורטרהאוס שאכלתי ב NG היה סביר למדי למעט טעם של יישון יתר. אנטרקוט סביר. פיטר לוגאר מרחק של כמה שנות אור מעבר. ממש לא מבין מהיכן ההשוואה אבל אם כך את מרגישה הרי חסכת לך אי אלו עשרות $ לארוחה.

איריסג

New member
אז ככה...

שניהם חולקים אצלי את המקום הראשון בגלל שלכל אחד מהם יש פרמטרים שבמידה כזו או אחרת אני חושבת שמקזזים האחד את השני: הסטייקים של פיטר לוגאר יותר טובים. זה נכון, אני לא מתווכחת. הבעיה היא שכדי להגיע אליהם צריך לחסוך הרבה יותר מכמה עשרות דולרים... צריך איזה 1500 דולר... ולכן, כשאין ברירה ורוצים להרגיש קצת "פיטר לוגאר" בתל אביב - NG הוא פיתרון ראוי בהחלט בעיני, ובעיקר - קרוב יותר. בכל מקרה, לא נתקלתי בשום סטייק שעומד בכלל בסטנדרטים של NG בכל רחבי ציון, ארץ האבות.... אז עד הנסיעה הבאה אל התפוח הגדול - כנראה שניסע לנווה צדק.

מיצמיצ69

New member
ידיד שלי קרוע על בויה ובמיוחד על הס

ובמיוחד על הסטייק אנטרקוט שם אוכל שם המון - חולה בשר אני הייתי שם כמה פעמים אבל לא אכלתי בשר כי אני צמחונית אבל מאוד נהניתי

למעלה