עזרה

BiGuy

New member
עזרה ../images/Emo70.gif

מישהו יכול לתת לי כתובות\לינקים לאתרים הנותנים להוריד שירים ישראליים לmp3

@יעל@

New member
../images/Emo45.gif

לי נראה שאין דבר כזה אתרים שאפשר להוריד שירים ישראלים. גם אם יש אתרי mp3 ישראלים, אפשר להוריד רק שירים לועזיים. בכל מקרה יש את הפורטלים האלה שילדים בני 14 בונים ולפעמים אפשר להוריד משם שירים ישראלים. תנסי את הכתובת הבאה. אולי זה יעזור לך: יש שם קישורים לאתרים שניתן להוריד שירים בעיברית

rizla

New member
שירים עיבריים ...

תרשו לי לשתף אתכם בטרגדיה שקרתה לי לפני יומיים, בעודי משחק לי להנאתי בקרביים של WINDOWS (תיזהרו מ-XP , היא מגלה הכל לכולם!) , הדבר הארור הזה מחק לי את המחיצה שבה החזקתי את כל המוזיקה העיברית שלי... הרבה מוזיקה, 683 שירים, בספירה האחרונה, הלכו קיבינימט! שירים ישראלים מכל תקופה אפשרית, בכל סגנון, ועכשיו אין לי כלום. נו טוב... זה כנראה עונשו של מי שמכור ל- MP3 .. אני בטוח שאני לא היחיד פה. אבל, נשארו לי עוד כמה דיסקים שיספקו אותי לעת-עתה. (אני יודע שלא עזרתי אלא סתם התבכיינתי אז סליחה

@יעל@

New member
מוסר השכל!!!!!!

יש לך 2 דרכים לשמור על השירים: 1. לצרוב אותם על דיסק. (אם יש לך צורב) 2. להקליט אותם על קסטות. מה שאני עושה: כל פעם שאנחנו (אני ואחי הקטן) מסיימים להוריד שעה וחצי של שירים, ואז מעבירים אותם לקסטה כדי שאם חס וחלילה יקרה משהו למחשב... אז לפחות שהשירים ישמרו. כי פעם תקף את מחשבנו הנחמד וירוס בשם וירוס צ´רנוביל. היו לנו 20+ שירים (תצחקו תצחקו) שעד שמצאנו אותם באתרי ה MP3 נשבר לנו הנשמה. אז הורדנו הכל מחדש וכשסיימנו 3 שעות העברנו הכל לקסטות. היה לי אוסף של 110 שירים (משהו כזה ) במחשב, שהיו גם העתקים בקסטות, ויום אחד מחשב היה איזה שהיא בעיה שהיינו צריכים להפיל את ה WINDOWS ולמחוק הכל... בסופו של דבר נאלצנו למחוק הכל, כשלא הצלחנו להעביר את השירים ל HARD DISK אחר... ואני לא גאונת מחשבים או משהו כזה... אבי ודודי טפלו במחשב... אני בקושי מבינה בזה משהו....

roychu

New member
גם לי...

קרה משהו דומה.... 754, 754 שירים! כל האוסף היקר שלי הלך! והכל בגלל ריסט שלא במקום....

י-וס-י

New member
אתר להורדת שירים

אני מוריד מאתר AUDIOGALAXY.COM כמובן שהכל באנגלית, אבל רושמים את השירים באנגלית אבל יש שם גם שירים ישראליים, אני בכל אופן מוריד משם גם שירים ישראליים בנתיים כמעט כל מה שרציתי מצאתי שם.

למעלה