עזרה

lux lisbon

New member
עזרה../images/Emo70.gif

אוקיי, אני צריכה פתרון מקורי: אחותי הקטנה כל הזמן נכנסת לחדר שלי בלי רשות ולוקחת לי בגדים כשאני לא נמצאת. אז אני צריכה רעיון מקורי כדי לגרום לה להפסיק...
אני יודעת שזה טיפשי...מריבות בין אחיות, אבל זה באמת מפריע לי!

Y.G.J

New member
חוץ מהאופציה של לדבר

מה דעתך לנעול את החדר ברשות ההורים ושמפתח אחד יהיה גם להם

roger4x4

New member
הנה משהו:

יש דבר כזה מנעולים... אולי אפשר לחבר לארון
ובמקרה הכי גרוע תקחי בגדים שלה.

את רוצה בדרכי נועם או בענישה?

כי אפשר לדבר ולהסביר, לנעול את הארון ואפשר גם להיכנס לחדר שלה כל פעם שזה קורה ולבלגן לה קצת את החדר. אבל, ממה זה נובע?אולי היא רוצה בגדים כמו שלך, ואז כדאי לומר להורים שיקנו לה (אני לא יודעת את הגילאים שלכן אבל אם את בת 17 והיא בת 6 זו בעיה...).

lux lisbon

New member
../images/Emo41.gif

אני בת 17 והיא בת 12. והיא לוקחת את הבגדים שלי כי גם היא רוצה כאלה... אני מחפשת עונש
מקורי...

עונש מקורי- ראיתי פעם בסרט

שיש כזה דלי מלא מים מעל לדלת וכשפותחם את הדלת, כל המים נישפכים ומרטיבים את מי שניכנס,,, לא יודעת איך לתאר את זה יותר טוב או להגיד באיזה סרט ראיתי.... אולי תעשי טבלה בכל פעם שהיא לוקחת לך בגד תסמני V ואחרי נגיד 5 פעמים היא צריכה לשלם לך קנס, או להכין לך ארוחה או לסדר לך את החדר או כל דבר אחר שתחליטו. עוד דבר- כל פעם שהיא נכנסת לחדר ולוקחת משהו, תעשי אותו דבר ותחביאי את מה שלקחת ממנה, אולי אחרי שיעלמו לה כמה דברים היא תפסיק ולא שאני הייתי נוהגת לפי הרעיון הראשון והשני שלי- זה פשוט מה שעלה לי בראש.

שרוני הצחקת אותי עם הדלי../images/Emo178.gif

ראש מפותח
זה ענק אבל נראה שכמו זה נראה היא לוקחת לה הרבה אז הבית יהיה שיטפון... אני גם בעד לקחת לה משהו כדי שהיא תרגיש מה שאת מרגישה

lux lisbon

New member
../images/Emo51.gif

כן...אם אני אשים דלי עם מים אז החדר שלי יהרס..
אני חושבת שאני אלך על הרעיון של הקנס- אני אגיד לה שבפעם הבאה שאני תופסת אותה היא משלמת לי 100 ש"ח
ואני גם אקח את הדברים שלה ואחביא אותם... תודה!

רעיון רע בתכלית!!!!

תוציאי מהארון בגדים לשבוע בשבילך ותחביאי אותם על הבגדים הנותרים בארון תפזרי אבקת גירוד
נראה אותה לובשת משהו שלך אחר כך... רצוי מאוד אם בחרת לקחת את ההצעה חסרת האחריות שלי מומלץ לכבס את הבגדים
את הרעיון קיבלתי מעוגה ממש יפה עם חומר משלשל

דנית כ

New member
חחחחחחח אחלה רעיון../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif

נראה לי שאני אשים אבקת גירוד בנעלים שלי.. ככה אחותי לא תגנוב לי יותר ת'נעליים

למעלה