עזרה

Michelle5

New member
עזרה../images/Emo70.gif ../images/Emo92.gif

שלום לכולם. יש לי בעיית התמכרות ל"קאנקים" (לא מכירה מילה אחרת...). אני עושה קנאקים כמעט בכל מקום... באצבעות/בכף היד/במרפקים/בכתפיים אני יודעת שזה גורם לבעיות בריאותיות רבות. אך איני יודעת איך להפסיק אם זה. משהוא יכול לעזור
המון תודה
וגמר חתימה טובה

OtOtOtO

New member
גמני ככה../images/Emo70.gif לאיזה בעיות זה גורם../images/Emo35.gif

ממממ...ננסה...

אני, המכורה לאוכל ולסגריות עשיתי לי יומן, רושמת בו כל פעם שאני ניגשת לחפיסת הסגריות ולמקרר... גיליתי כי ישנם מצבים חוזרים בהם המקרר הופך ל"קביים" שלי...וכך גם הסיגריה. נסו לעשות את אותו הדבר: מתי אתם "פורקים" (מלשון פריקה) את האצבעות וכו' האם בעת מתח ? האם בעת שימחה? האם כשאתם נתקלים בבעייה? כשתגיעו למסקנה, מיצאו תחליף - למשל במקום לעשות קנאק אני עכשיו (אבל רק עכשיו לא להתחייב ליותר) אשתה כוס מיץ ... הצלחתם פעם אחת???? היכנסו שוב וספרו איך היה? מה בחרתם כ"במקום" וגם אם לא הצלחתם - לא נורא - הרי תמיד תהיה הפעם הבאה - עד שלא תהיה יותר... בהצלחה.

OtOtOtO

New member
אבל לאיזה בעיות זה גורם../images/Emo35.gif

כי אני פשוט לא יכולה להפסיק....זה לא רק עצם ההתמכרות, שאני לא שולטת בעצמי...זה גם שאם לא אז אני מרגישה כאילו שהשרירים שלי באצבעות לא מתוחים...לודת איך להסביר....

....אכנס לכל הפרטים..

ואנסה לעזור מאוחר יותר, כרגע מתעדכנת בפיגוע שאירע בחיפה, במסעדת מקסים.

OtOtOtO

New member
לזכר ההרוגים../images/Emo16.gif ../images/Emo16.gif ../images/Emo16.gif ../images/Emo16.gif../images/Emo16.gif

למעלה