עזרה...

עזרה...../images/Emo6.gif

היי אני חדשה כאן, אבל אני עוקבת אחרי הפורום הזה כבר הרבה מאוד זמן (כמו עוד איזה 70 פורומים בתפוז) בכל מקרה, רציתי עזרה שלכם... בשנת 1992 הוציאה חברת דיסני סרט בשם newsies, זה היה מחזמר עם אנשים אמיתיים, לפני כמה זמן הגיעה לידי הדיסק והתאהבתי בשירים! רציתי לדעת אם מישהו יודע איך קווראים לסרט בעברית, ואם יש אפשרות להשיג אותו בארץ... אם זה עוזר שמעתי שהמחזמר היה גם על בימות ברודווי, אבל זה לא בטוח... שמתי תמונה, אולי תזהו...

ben321

New member
אוייי....

השירים באמת מקסימים.... מה זה אבל???

yn3

New member
אוח אני אוהבת את ניוזיס אבל...

לצערי לא הצלחתי לשים את ידיי על הקלטת... אני גם לא יודעת איך קראו לזה בעברית. למעשה, אני לא בטוחה שקראו לזה בעברית... המחזמר מבוסס על סיפור אמיתי של שביתת הילדים מחלקי העיתונים בניו יורק של 1899 במחאה על שהעלו להם את המחירים של העיתונים והילדים בכל העיר התאגדו ושבתו והצליחו לשבור את הבעלים של העיתונים הגדולים. אחד מהשחקנים/ילדים הראשיים בסרט הוא כריסטיאן בייל, המוכר אולי יותר מאמריקן פסיכו, או מנשים קטנות, והמוזיקה עצמה מאוד קליטה כשהמארשים של מקהלות הילדים פשוט מעוררות צמרמורת... אם מישהו נתקל בקלטת באיזו ספריית וידאו נידחת, צרו קשר... -יערה Love, Love Changes Everything

ben321

New member
השירים זה משהו

לא נרמאלי!!! אני שומע את השירים בלופים כבר יום וחצי ללא הפסקה!!

gamegir

New member
בארץ לא, אבל...

אפשר להזמין באינטרנט. הכי זול יוצא מאמזון קנדה.. הקלטת וידאו עולה 17 דולר קנדי, כשדולר קנדי יוצא בערך 3 שקלים, ועוד עשרה דולר קנדי משלוח- יוצא סביבות 85 שקל. יש גם את הDVD, שעולה 22 דולר קנדי, ומגיע עם תוספות וכזה, וכולל משלוח הוא יוצא פחות ממאה ש"ח.. יש גם קופון של הנחה של חמישה דולר גנדי- צריך לרשום את הקוד CANADASKY535 אם אני זוכר נכון, בשדה המתאים בזמן ההזמנה, ואז יש הנחה וזה בכלל יוצא סבבה.. אני בספק אם תמצאו את זה למכירה בספריות וידאו, ויש מצב יחסית קטן שתמצאו להשכרה... בהצלחה

תודה רבה, בכל מקרה...

אם משהו רואה את הקלטת אני אשמח אם תיצרו איתי קשר כי אני פשוט לא יכולה להפסיק לשמוע רת השירים מהמחזמר הזה! תודה רבה!!!

ben321

New member
השם הוא אותו שם

כנראה, עדיין אני מחפש את זה... אבל כנראה זה אותו שם של המחזמר תחפשי בספריות וידאו לא כמו ענק הוידאו כאלה שמחזיקים את הסרטים האיכותים

למעלה