עזרה

roni93

New member
עזרה../images/Emo58.gif

ראיתי את פרק 17 (טוב עכשיו אני רואה) ואני לא מבין מי זה אבא של קלייר הוא טוב הוא רע? הוא גרם לאנשים האלו לקבל כחוחות על? מה הוא קשור לחברה של אבא של הירו??? אם אפשר את כול הפרטים שהכול יסתדר לי בראש(אולי אני לא מבין כי לא ראיתי את סוף הפרק אבל נו אז מה אני בכול זאת רוצה לדעת)

Snow White King

New member
../images/Emo58.gif ../images/Emo58.gif ../images/Emo58.gif

אפשר להגיד שהוא טוב הוא ניסה לשמור על הכח של קלייר בסוד הוא לא גורם לאנשים לקבל כוחות , זה דבר גנטי הכוחות הוא עובד עם אבא של הירו , הוא מנהל תמפעל נייר בתור הסוואה ורצוי לראות את סוף הפרק הסוף הכי מותח

RNaon

New member
../images/Emo58.gif

לאבא של קלייר יש מניעים טובים, הוא רק רוצה שלבתו יהיו חיים נורמליים, לכן הוא ניסה למחוק לה את הזיכרון ועשה את מה שעשה. הוא בן אדם טוב, שלא הבין בהתחלה לאן הוא נכנס. אפשר לראות בפרק שהבוס של מר. בנט ובנט מדברים ליד הבית של בנט, אחרי שסנדרה (אישתו של בנט, אמא חורגת של קלייר) גילתה את האקדח של בנט, הבוס רומז לו שסנדרה תמות, אם לא ימחקו לה את הזיכרון. אין לו לאן לברוח. והוא רק ניסה להציל את משפחתו. הוא לא גרם לאנשים האלה לקבל את הכוחות, ממה שידוע לנו עד עכשיו הוא רק אוסף אותם למטרות ניסויים או משהו, זה עוד לא ברור. אבא של הירו הוא ככל הנראה הבוס הגדול של החברה שבה עובד בנט.

MeetLofe

New member
../images/Emo109.gif ../images/Emo58.gif

רצון העל של מר בנט,יותר מכל דבר אחר ולפחות ככה אני חושב,זה לשמור על קלייר. תגדיר את זה טוב-שהוא יעשה הכל כדי לשמור עליה,תגדיר את זה רע-שהוא מוכן לפגוע באנשים אחרים במטרה לשמור עליה,אנחנו לא יודעים. הוא לא העניק להם את הכח החברה שלו מאתרת גיבורים ועושה עליהם ניסויים או דברים כאלה ומשאירה להם מין 'סימן זיהוי' שיוכלו לעקוב אחריהם

למעלה