עזרה

תומר 007

New member
עזרה ../images/Emo53.gif

אם מישהו שתל אצלי את הפ´אץ (הטרוייני) של Netbus , איך אני נפטר ממנו בלי שיאפר לאותו האיש או לאחרים לחדור לי למחשב?
בתודה מראש...

Black Snake

New member
אתם חוזר על שאלה שנשאלה כבר...

דיי כבר לשאול את אותה שאלה! לא כל אחד יקבל תשובה בקצב כזה... תלכו לעמודים הקודמים ותראו את התשובות... מפונקים... :) אז ככה: אפשר ללכת לרג´סטרי שלך על ידי התחל>>>הפעלה ואז מקלידים: regedit. אחר כך הולכים ל: HKEY_LOCAL_MACHINE\SOFTWARE\MICROSOFT\WINDOWS\CURRENTVERSION\RUN שם אתה תראה את שם הפאטצ´ וב-DATA שלו יהיה כתוב: "C:\WINDOWS\***.exe /nomsg" ***=שם הפאטצ´. פשוט תמחוק את זה משם.. אני צריך לחשוב על הכל? אחר שמחקת אותו משם אתה מכבה ומדליק את המחשב מחדש...נכנס ל-WINDOWS ואז הולך לתיקיית ה-WINDOWS - הולך לטרוייאן ומוחק אותו. יש גם דרך של כניסה דרך דוס - ואז להקליד attrib -r c:\windows\***.exe ככה שזה יוריד את ההגנה של "קריאה בלבד" אבל לא ניסיתי את זה עוד - אז אל תנסה את זה אלא את הדרך הראשונה!!

פשוט מאוד

קודם כל אתה צריך לדעת של איזה גירסה של נטבאס הסוס הטרויאני כלומר הפאצ. ואז לפנות לאתר: www.hackfix.org שמה יש עמוד על נאטבאס שמסבירים איך מסירים את כל הטרויאנים של הנאט באס. תכנס לגרסה של הנטבאס שבו הסוס הטרויאני מושתל אצלך ותעקוב אחרי ההוראות. או שתוריד את התוכנה זה קלינר שהיא תוכנה שמנקה את המחשב מסוסים טרויאנים תעדכן אותה ותסרוק והיא תמצא לך את הטרויאן ואז תוכל להסיר אותו. תודה

תומר 007

New member
תודה ../images/Emo51.gif

תודה על העזרה ו-Black Snake אתה צודק נאי מצטער הייתי צריך להסתכל...

למעלה