עזרה אני מחפשת מילים של שני שירים: 1) Smell like teen spirut - nirvana 2) no ordinary love - sade
@ @יעל@ New member 11/1/02 #1 עזרה ../images/Emo53.gif אני מחפשת מילים של שני שירים: 1) Smell like teen spirut - nirvana 2) no ordinary love - sade
עזרה ../images/Emo53.gif אני מחפשת מילים של שני שירים: 1) Smell like teen spirut - nirvana 2) no ordinary love - sade
א אמיתי טויטי New member 11/1/02 #2 בבקשה... 1) Smell like teen spirut - nirvana (תרדי למטה...זה שם) 2) no ordinary love - sade
ת תומר פרומן New member 11/1/02 #3 מקום מצוין לחפש בו מילים לשירים זה ב- alt.music.lyrics ובאותה הזדמנות יש לי שאלה (ובגלל זה בעצם הגעתי לכאן). איך קוראים לשיר הזה שבקליפ שלו יש כזה דובי חמוד שרודפים אחריו, ובסוף מכניסים אותו לשבי?
מקום מצוין לחפש בו מילים לשירים זה ב- alt.music.lyrics ובאותה הזדמנות יש לי שאלה (ובגלל זה בעצם הגעתי לכאן). איך קוראים לשיר הזה שבקליפ שלו יש כזה דובי חמוד שרודפים אחריו, ובסוף מכניסים אותו לשבי?
E Electrolite New member 11/1/02 #4 POOR LENO- מדהים!!! ראיתי את זה אתמול בפעם היחידה ב MTV והורדתי את זה בדיוק אתמול. יש לך מזל. שיר מדהים ועצוב......
POOR LENO- מדהים!!! ראיתי את זה אתמול בפעם היחידה ב MTV והורדתי את זה בדיוק אתמול. יש לך מזל. שיר מדהים ועצוב......