עזרה

עזרה ../images/Emo53.gif

שלום לכולם / ן אני בת 33, נשואה + שמחשיבה את עצמה יצור מיני (אוהבת מין, חושבת על זה וכו') אבל עם בעיה אחת - כואב לי בעת המגע המיני. הכאב הוא רק בעת החדירה מהאיזור התחתון של הפתח - כלומר יותר קרוב לפי הטבעת. חיפשתי קצת מידע והגעתי למשהו שנקרא "וצטיבוליטיס" (או משהו דומה) וכבר הייתי אצל 2 מטפלים - אחד רופא (שנתן לי כל מיני תרגילי החדרה) ואחת יותר פסיכולוגית שלא עשתה כלום חוץ מלעצבן ולקחת כסף. הבעיה היא שאני מאוד אוהבת מין ומאוד נהנית ממנו (אוננות שלי, כשבעלי מאונן לי, מין אוראלי) אבל החדירה עצמה מפחידה אותי ולכן אני ממעיטה בתדירות. אני יודעת שאם לא היו לי כאבים היינו עושים את זה הרבה יותר, הרבה יותר זמן (כיום חדירה מקסימלית היא 5 דקות כשאני מאוד מאוד רטובה), תנוחות מגוונות. יש פה עוד נשים שסובלות כמוני ? מה עושים ? אני יודעת שיש ניתוח לנושא אבל הבנתי שהוא לא עוזר ב-100%. אני אחרי לידה - אם זה קשור... אמרו לי שאחרי הלידה זה יעזור לי קצת - יוק !!!

צריך למצוא רופא טוב

יש מעט רופאים שמטפלים בזה כמו שצריך. אפשר לטפל בזה, יש דיאטות מיוחדות, כל מני טיפולים וגם הניתוח. תחפשי מידע ברשת, לי בזמנו זה עזר (יותר כי גיליתי שזה לא מה שאני סובלת ממנו) ואם את במכבי אני יכולה להלמליץ לך על הרופא שלי, שאני יודעת שיודע מה זה. יש פורומים שלמים שעוסקים בנושא.

SunShine86

New member
וסטבוליטיס-

עד כמה שהבנתי זו מין דלקת בשתי נקודות שאכן נמצאות באזור התחתון- ולכן גם הכניסה משם יותר כואבת ומלמעלה בכלל לא. (ככה מזהים את זה בעצם) הבלוטות האלה אחראיות על הפרשת רוב נוזל הסיכה שמופרש כשאישה מגורה ולכן הניתוח- שהוא בעצם הפתרון האחרון אם לא מסתדרים בשום דרך אחרת, די פוגע ..... אני רק השנה התחלתי לקיים יחסי מין וחשבו בהתחלה שיש לי את זה והיום זה מתבטא רק בכאבים מדי פעם, ולפעמים קושי בחדירה. אבל יש שיטות להתמודד עם זה, בעיקר פסיכולוגיות. אני אישית קיבלתי רשימה ארוכה של דברים שאפשר לעשות מהגניקולוגית, והדבר הסתדר כמעט לגמרי מעצמו- רק מעבודה שלי על עצמי ושחרור הלחצים . תנסי להשתחרר- כי זה בעצם כיווצים שלך, יכול לנבוע מהרבה סיבות. אני יודעת שבמקרים קשים יותר אפשר גם לעבוד על זה דרך ביופידבק.. ניתוח עושים לכאלה שבמצב ממש ממש חמור. וזה לא מומלץ- אם את נהנית וכן מסוגלת לקיים יחסים מין עכשיו נראה לי פשוט כדי לעבוד על זה עם עצמך

תמיד היה ככה?

נשמע לי גם שהאזור שאת מתארת הוא האזור של חתך החיץ בלידה - האם נעשו לך תפרים בלידה? יתכן שהם מקור הבעיה (אם נעשו לא טוב)? רק רופא נשים טוב באמת יכול לפתור את המצב הזה ולתת לך אבחנה רצינית. נשמע מצב מאוד מעיק - מאחלת לך בהצלחה עם מציאת הפתרון.

תמיד היה ככה

כמו שאמרתי - לי אמרו את ההיפך ממה שכתבת, כלומר הייתי בטוחה שאחרי הלידה (האיזור די מתרחב למימדים שהוא מעולם לא היה) זה יפתר או לפחות חלקית... אני יודעת שבאיזשהו מקום זו גם בעיה פסיכולוגית - החבר הראשון (וגם הראשון איתו שכבתי) כנראה לא התחשב מספיק ומשם זו היתה רק ירידה.

היי ../images/Emo13.gif

תעני רק אם זה מתאים
למה את מתכוונת ב"לא התחשב מספיק"? עד איזו רמה? ולמה הכוונה ב"משם זו היתה רק ירידה"? אשמח לנסות לעזור בהמשך לתשובות..

בוקר טוב חתולה מנומשת

אני חושב שכמו שהציעו כאן הבנות, יהיה מאוד חכם ומועיל לפנות לרופ\את נשים. אולי זה ייצור אצלך כמה רגעים של אי נעימות אולם לטווח הארוך זה ייתן לך שקט נפשי
בהצלחה, פירס

ellulli

New member
גם אצלי זה ככה

אני לא יכולה לתת לך עצות כי לי בעמי עוד לא ברור מה יש לי ומה לא.. אבל אם את רוצה לדעת מה עשיתי עם זה, את יכולה להסתכל בהודעה שכתבתי פה היום. בכל מקרה, את ממש אבל ממש לא לבד!

למעלה