עזרה!

yellow cheese

New member
עזרה! ../images/Emo53.gif

במסיבת הסיום שלנו, החלק האמנותי- יהיה בפאנל של "שכבה נהדרת". חיקוי עלוב [כן, עלוב] של "ארץ נהדרת". אני חלק מצוות הכותבים. קשה קשה..אני יודעת. במה אתם יכולים לעזור לי? (נו..בבקשה
) לחבר טקסטים! משהו בסגנון "במקיף רגר יש 30 אולי 40 מבחנים ביום" קצת רקע על השכבה שכבה י"ב, מחזור ד', מקיף רגר, באר שבע. שכבה מטורפת. חלק מהעניינים הבולטים בה בשנה האחרונה הם: *רשיונות נהיגה *עישון בבית הספר למרות האיסור *מסיבת סיום הכוללת גם ספר מחזור *פרידה מהשכבה. אנחנו יחד כבר מכיתה ז'. תיכון וחטיבת ביניים אצלנו זה באותו ביה"ס. אנחנו נפרדים אחרי 6 שנים יחד. נכון שתהיו נחמדים ותעזרו לי?
אגב, אני שירלי

yellow cheese

New member
כתבתי כבר מערכון אחד

לובה בתפקיד מלהקת לאודישנים של מסיבת הסיום
יצא נחמד..אם תהיה הענות אני אעלה אותו לפה. אמן שתעזרו לי. אתם כאלה יפים הבוקר
-שירלי-

Human Nature

New member
רק הבוקר? ../images/Emo3.gif |טל| †

אני אשמח לראות את המערכון
בקשר לכתיבה- נורא קשה לעזור לך, כי אנחנו לא מכירים את התיכון, את הבדיחות הפנימיות, את הסלנג ואת ה... נו, הבנת למה אני מתכוון
אני אשמח לראות את התוצאה הסופית ^^

לוּבּה

New member
אני כתבתי מערכון על לובה למסיבת

סיום שלנו... על זה שילדים באים אליה ומבקשים תרומות... אם אתה רוצה אני יוכל להקליד אתזה אח"כ

yellow cheese

New member
אני בת.

אשמח אם תעלי. __________________________________________ אני אעלה בעוד כמה דקות את המערכון של לובּה שאני כתבתי.

אני וחבר כתבנו תסריט ../images/Emo16.gif

למערכון פארודיה על ארץ נהדרת. אבל, בגלל ש-95% מהבדיחות הן פנימיות ובמידה ומישהו מהשכבה קורא את הפורום ולא מזדהה (הרי לא צוחקים מבדיחות בפעם השניה
), אני לא אפרסם אותו כרגע.
ניר

yellow cheese

New member
מערכון לובּה שכתבתי ../images/Emo13.gif

מנחה חדשות ראשי (יענו קיציס): "כמו בכל שבוע, גם השבוע אנו עוקבים אחרי לובה-עולה חדשה מחבר העמים. לאחר פיטוריה של לובה מהסופר, התקבלה לובה לתפקיד מלהקת האודישנים של מסיבת הסיום של מקיף רגר.התוצאות לפניכם". לובה: "הבא בתור" (אף אחד לא נכנס) -מרימה את הקול- "הבא בתור". לובה: "הבא בתור אני אמרת, אתה חשבת יש ללובה כל הזמן?" שחקן: "וואי וואי, איזו לחוצה את, אפשר לחשוב" לובה: "אתה אמרת לובה וואי וואי? אתה אמרת לחוץ לובה? חוצפה! אחר כך מנהלת דרורה בא בלובה אמרת כמה נבחנים בא בלובה? לובה עונה אחד בא בלובה. מנהלת צעקת, מפטרת. אין עבדה, אין שפה, קשה קשה." שחקן: "טוב, באמת סליחה, אפשר לעשות כבר את הקטע"? לובה: " 'סדר" שחקן מציג את הקטע. "איזה יום שמח לי היום, את הלימודים סיימתי היום, איזה יום! איזה יום שמח, יום של תעודות, בחיים יש ניסים ונפלאות".. לובה: "לובה עשה איקס על שחקן. שחקן לא משתתף במסיבה". שחקן: "מה? לא התקבלתי? אני לא מאמין! אני חייב להופיע, זו שנה אחרונה שלי בבית ספר. בבקשה, אפשר עוד צ'אנס? אני מבטיח להוכיח את עצמי! לובה: " 'צטערת " שחקן: "יאללה יאללה, מי מינה אותך לפקח על האודישנים בכלל? את בכלל קופאית! תחזרי לסופר!" לובה: "יאללה יאללה? **פרצוף זועם**- עכשיו אתה לקחת יאללה שלך ולא בא במקיף רגר יותר בחיים שלך!"
איך זה?

Human Nature

New member
הממ... |טל| †

השיא במערכונים של לובה הוא תמיד בצעקות שלה. זו כל הפואנטה כאן. את הגעת לשיא של הצעקות מהר מדי, וזה הפחית מהעוצמה הקומית של הקטע :|

Testicles

New member
אני מפורום קיציס ופרידמן

(אין צורך בברכת "ברוך הבא", אני כבר זז) מה שאתה אומר, נכון, והייתי רוצה להוסיף שצריך פואנטה. תמיד חותכים לקטע מוחץ בסיום המערכון! אחרי שהוא אומר לה לחזור לסופר, היא מתעצבנת, ואז שתהיה מוסיקה מותחת ברקע וחושך על הבמה, ולהאיר אחרי כמה שניות. אז אמורה להיות הפתעה. השפלה כלשהי של השחקן. ניסיתי לחשוב על דוגמא, אבל לא מצאתי משהו טוב...

למעלה