עזרה...

עזרה...../images/Emo53.gif

היי, יש לי בעיה קטנה, יש לי (או יותר נכון לומר הייתה לי) חברה עד לפני שנה, היינו חברות. עד שהגיע החבר. היא הכירה מישהו ונהיו חברים. אני עשיתי שטות(אני מודעת לכך) ואמרתי לה שהיא מתרחקת מהחברות שלה רק בגללו. (מה שהיה די נכון) הקטע הוא, שמאז היא לא מוכנה לדבר איתי בכלל. לפני בערך 4 חודשים כתבתי לה sms והיא ענתה לי עליו. ואח"כ שוב ניתק הקשר. לפני בערך חודש וחצי שוב התחלתי לכתוב לה הודעות והיא הגיבה לי עליהן ואמרתי לה שאני מעוניינת לדבר איתה. מה שקורה שהיא לא מעוניינת ואני מאוד רוצה לחזור לקשר איתה. מה עושים במצב כזה?
מה שלא אמרתי, היא גרה מולי צעד וחצי ואני אצלה (בבניין) ובגלל שהתחלתי ללמוד אז בבוקר אני רואה את אמא שלה.
מה לעשות??

Paranoid Y

New member
אז תגידי לה את זה...

אם את כל כך רוצה שתחזרו להיות חברות.. תלכי אליה ותגידי לה:
בואי נחזור להיות חברות
פליזזזז אם להתחנן לא עוזר.. אז.. לא יודע... בעיה...

leeloo

New member
את רודפת אחרי חברה?!

אם היא לא מוכנה לדבר איתך, למה את מתאמצת כל-כך?! חסר לך חברות טובות שירצו את חברתך ולא יתנהגו אלייך כאל אוויר ברגע שהן מוצאות בן זוג? את ניסית, היא לא רוצה, עזבי. זה נגמר. תמשיכי הלאה, ואל תתני לזה להשפיע עלייך. נשמע מעט תקיף, אני יודעת, אבל תביני שחבל לך הזמן, אם היא לא רוצה, אין לך מה לנסות בכלל, ועדיף לך למצוא חברות שיהיו חברות ולא "שחקניות"...

לא אני לא...

זה לא שאני רודפת אחריה..פשוט רציתי לדבר איתה על מה שהיה כמו אנשים בוגרים. זה לא נשמע בוגר לשבת באיזשהוא מקום ולדבר על כך שאני פגעתי בה והיא נפגעה ממני ולבקש סליחה??זה לא נקרא לרדוף!

leeloo

New member
זה בוגר ויפה

כל עוד היא לא עושה ממך צחוק.. את ניסית ליצור איתה קשר והיא לא רוצה. אז אתה יודעת מה אומרים על אנשים כאלו.. שילכו לחפש... את עשית את מה שהיית צריכה לעשות נכון? היא בכל זאת מסרבת לשוחח איתך על זה בצורה בוגרת? בעיה שלה. אל תתייחסי לזה יותר מידי ותתקדמי הלאה.

ל leeloo

את יודעת מה?? אולי את צודקת במה שאת אומרת. אני ארד מזה וזהו! אני לא צריכה אותה. אני אפסיק עם ההודעות!! ולכל מי שענה
.

dana2909

New member
החברה הנעלבת

כשהאהבה נכנסת, מפסיקים לחשוב בהגיון. אני חושבת שעשית בשכל שאמרת לה, איך אמרת לה - זה כבר משהו אחר. אם את חושבת שהצורה שבה אמרת לה שהיא מתרחקת מהחברות שלה בגלל הבחור החדש היתה מעליבה ופוגעת, יש מקום להתנצלות (פנים מול פנים, ולא בהודעות), אבל אם זה היה בצורה רגישה ונתת לה להבין שאת בעצם מתגעגעת לחברה שלך, והיא עדיין מתרחקת, אז עזבי, היא לא רוצה בחברתך, ואת לא צריכה חברה שלא רוצה בחברתך...

אז ככה...

כמו שרשמת ככה זה...כשהאהבה נכנסת, מפסיקים לחשוב בהגיון זה מה שקרה...היא לא חשבה בהגיון בכלל. והאמת שאני לא הייתי רגישה כ"כ באיך שאמרתי לה שהיא מתרחקת מהחברות שלה,הקטע הוא,שהיא בכלל לא מוכנה לשמוע אותי...אני שלחתי לה הודעה שאני מעוניינת לדבר איתה בצורה בוגרת והיא לא מעוניינת. או שהיא אומרת לי כל מיני דברים אחרים. האמת,נראה לי שירדתי מהקטע הזה של לשלוח לה הודעות sms תודה

למעלה