עזרה!!!!

עזרה!!!! ../images/Emo53.gif

היי, קודם כל מה נשמע? ודבר שני אני צריכה דחוף!!! על סוסים על הנושאים הבאים: * סוגי סוסים אם יש לכם על איזשהו סוג תתנו לי בבקשה + תמונות * רבייה * מזון * סוגי רכיבה: אינגליש (דרסאג´ וקפיצות),אנדורס,נעיצת רומח,מרוצים,רכיבה טיפולית,ריינינג או סוגי רכיבה אחרים שיש לכם... * מחלות: שפעת (אם יש על זה משהו),קוליק,גרדת,דלקות ועוד כל מיני מחלות.. * סוסים בטבע * סוסים בשבי * ציוד הרוכב * ציוד הסוס ואם מישהו לא הבין אני עושה עבודה על סוסים וזה צריך להיות לכמה שיותר מהר והעבודה כמובן תהיה על סוסים ותכלול כל מה שקשור בסוסים.... אז בבקשה תעבירו לי חומר כמה שיותר מהר או דרך פה או דרך האי סי קיו שלי: 157389413 או דרך האי מייל: [email protected] עדיף מפה או מהאי סי קיו כי לאי מייל אני נכנסת פעם בשנה.... ביי ותודה מראש לכל מי שיעזור לי רעות

taos

New member
נראה מה אני זוכר בקושי

יש סוגים של: ערבי פולני ערבי מצרי קווטר אפלוסה טורברד פיינט אנדלוס ולא זוכר מה עוד יש צבעים:חום לבן שחור פיינט פלאמינו כהה פלאמינו בהיר באק סקין ויש מנוקד כזה של אפלוסה ויש אפור יש רכיבת:דרסג´ ווסטרן ובתוכם אני לא הכי זוכר אבל בטח טאז יודע בווסטרן מחלות: שפעת קוליק גרדת פטריות על העור אפסס בפרסות דלקות למינהם ויש משהו בעין שאני לא זוכר

חבר´ה....

אני לא צריכה סוגים או סוגי מחלות או דברים אחרם אלא חומר על הדברים האלה.... זה לעבודה.... חומר ולא איזה סוגים של כל מיני דברים... תודה....

angel457

New member
כנסי לאתר של ההתאחדות.. כי...

שם יש לך הסברים על כל סוגי הרכיבות... עכשיו... תחפשי באתר: www.google.co.il זה בעצם מנוע חיפוש של אתרים.. תכתבי לו את המילה סוסים.. והוא ימצא לך את כל האתרים על סוסים... או שתכתבי למשל ווסטרן והוא יתן לך אתרים שיש בהם את המילה ווסטרן.. זה אתר פ33ה... את יכולה גם לחפש באתרים שונים ולכתוב במילת חיפוש כל מיני מילים שאת חושבת שהן קשורות לנושאי העבודה.. עבודה נעימהה.......

אנסה להסביר לך...

אני צריכה כתבות ומאמרים וחומר כתוב ולא ידע בסיסי.... וגם לא שמות של סוגים של סוסים... למשל כתבות ומאמרים על הסוס הערבי או על סוגים אחרים... כתבות ומאמרים או חומר כתוב על ווסטרן וככה לגבי כל דבר הקשור לסוסים.... תודה מראש לכל מי שיעזור לי או שינסה

למעלה