עזרה יש לכם כתובת של מעריצים לשלוח מכתב ללינזי פליזזזזזזזזזזז נ.ב די חדשה כתבתי פעם 1 אבל ככה חדשה
י יפה שזה כואב New member 28/9/05 #1 עזרה../images/Emo53.gif../images/Emo92.gif יש לכם כתובת של מעריצים לשלוח מכתב ללינזי פליזזזזזזזזזזז נ.ב די חדשה כתבתי פעם 1 אבל ככה חדשה
עזרה../images/Emo53.gif../images/Emo92.gif יש לכם כתובת של מעריצים לשלוח מכתב ללינזי פליזזזזזזזזזזז נ.ב די חדשה כתבתי פעם 1 אבל ככה חדשה
N nofnof12 New member 28/9/05 #2 למה את חושבת שיהיה לנו../images/Emo35.gif../images/Emo70.gif ../images/Emo180.gif זה פורום מעריצים להילארי דאף ואני חושבץ שכמעט כל מי שגולש כאן לא סובל את לינדזי לוהן הפאקצה אם את כל כך רוצה לכי תשאלי בפורום לינדזי לוהן אבל אנחנו לא יודעים וגם ממש לא אכפת לנו
למה את חושבת שיהיה לנו../images/Emo35.gif../images/Emo70.gif ../images/Emo180.gif זה פורום מעריצים להילארי דאף ואני חושבץ שכמעט כל מי שגולש כאן לא סובל את לינדזי לוהן הפאקצה אם את כל כך רוצה לכי תשאלי בפורום לינדזי לוהן אבל אנחנו לא יודעים וגם ממש לא אכפת לנו
O olsen cool New member 28/9/05 #5 אני דווקא חושבת שלינדזי חמודה בקשר לשאלה את יכולה לשאול פורום לינדזי-1337.
F F u N k Y b O y New member 28/9/05 #6 נכוןן מאוד..המשך.. לינזי היא חמודהמאוד ואני לפחות אומר את זה בשמי לא בשם כולם!